1
TÍTULO: Use of Microencapsulation of Aromatic Plants and Spices as a Strategy for Salt Reduction for Food and Cooking  Full Text
AUTORES: Viegas, Claudia; Gerardo, Andre; Mendes, Lino; Ferreira, Raquel; Damas, Carlos; Sapata, Margarida; Serrano, Carmo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF CULINARY SCIENCE & TECHNOLOGY
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Alimentação na Demência Avançada: Documento de Consenso da Sociedade Portuguesa de Medicina Interna e da Associação Portuguesa de Nutrição Entérica e Parentérica
AUTORES: Ana Pessoa; Paulo Almeida; Ricardo Marinho; Sofia Duque; Teresa F Amaral ; João Pinho; Mariana Santos; Elga Freire; Lino Mendes; Lèlita Santos; Aníbal Marinho; João Gorjão Clara; João Araújo Correia;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Medicina Interna, VOLUME: 27, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÍTULO: Nutritional Status, Functional Status, and Quality of Life - What is the Impact and Relationship on Cancer Patients?  Full Text
AUTORES: Ines Miranda Santos; Lino Mendes; Elisabete Carolino; Carla Adriana Santos;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: NUTRITION AND CANCER-AN INTERNATIONAL JOURNAL
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Evaluation of young elite soccer players food intake on match day and highest training load days
AUTORES: Diana Silverio Granja; Ricardo Cotovio; Ricardo Pinto; Rute Borrego; Lino Mendes; Elizabete Carolino; Paula Macedo; Diogo Ferreira; Carlos Caetano; Bruno Mendes;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF HUMAN SPORT AND EXERCISE, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS