João da Silva Madruga
AuthID: R-000-6XH
1
TÃTULO: Influence of Adding Dehydrated Medicago sativa on the Nutritional Parameters Related to Hedychium gardnerianum Silage Quality
AUTORES: Dias, Cristiana Maduro; Nunes, Helder; Ribeiro, Salome; Madruga, Joao; Borba, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 8
AUTORES: Dias, Cristiana Maduro; Nunes, Helder; Ribeiro, Salome; Madruga, Joao; Borba, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 8
2
TÃTULO: Role of Wilting Time on the Chemical Composition, Biological Profile, and Fermentative Quality of Cereal and Legume Intercropping Silage
AUTORES: Dias, Cristiana Maduro; Nunes, Helder; Aguiar, Mariana; Pereira, Arnaldo; Madruga, Joao; Borba, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 9
AUTORES: Dias, Cristiana Maduro; Nunes, Helder; Aguiar, Mariana; Pereira, Arnaldo; Madruga, Joao; Borba, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 9
3
TÃTULO: In Vitro Rumen Fermentation Kinetics Determination and Nutritional Evaluation of Several Non-Conventional Plants with Potential for Ruminant Feeding
AUTORES: Dias, Cristiana S. A. M. Maduro; Nunes, Helder; Vouzela, Carlos; Madruga, Joao; Borba, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 5
AUTORES: Dias, Cristiana S. A. M. Maduro; Nunes, Helder; Vouzela, Carlos; Madruga, Joao; Borba, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS