1
TÍTULO: New food, new technology: innovative spreadable cream with strawberry syrup
AUTORES: de Lima, Gabriela Basto; Ganhao, Sofia; Ruivo, Paula; Oliveira, M. Adelaide; Macedo, Antonia; Brandao, Carlos; Guerra, Manuela; Morgado, Catia; Alves, Marco; Henriques, Marilia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 249, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Effects of Insect Consumption on Human Health: A Systematic Review of Human Studies
AUTORES: Cunha, Nair; Andrade, Vanda; Ruivo, Paula; Pinto, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Conceptual Framework for the Research on Quality of Life
AUTORES: Rodrigues, J; Borrego, CC; Ruivo, P; Sobreiro, P; Catela, D; Amendoeira, J; Matos, R;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 12, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5 Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Agrio et Emulsio – Cremes de barrar de pimento amarelo e de pimento vermelho
AUTORES: Maria G Basto De Lima; Marília Henriques; Paula Ruivo; Maria A Mota de Oliveira; Cristina Laranjeira;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Revista da UI_IPSantarem, VOLUME: 8, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Handle
5
TÍTULO: Shiitake mushroom (Lentinola edodes) spread creams
AUTORES: Maria G B d Lima; Marília Henriques; Paula Lúcia da Mata Silvério Ruivo; Maria A Mota de Oliveira; Isabel Torgal; Maria d C Faro; Macedo A.; Carlos Brandão; Maria Guerra;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Book abstrat XXº EuroFoodChem
INDEXADO EM: Handle
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Agrio et Emulsio – New products development
AUTORES: Maria G B d Lima; Marília Henriques; Cristina Laranjeira; Maria A Mota de Oliveira; Paula Lúcia da Mata Silvério Ruivo; Helena Mira; Carlos Brandão; Maria Guerra; Antónia Macedo; António Diogo; Ilda Caldeira; Sara Canas;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 23º Encontro Galego Portugués de química
INDEXADO EM: Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: WOODLAND IN PRACTICAL SKILLS THERAPEUTIC EDUCATION  Full Text
AUTORES: Paula Mata; Kenneth Gibons; Mata, F. ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Journal of Research in Special Educational Needs, VOLUME: 16, NÚMERO: S1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef