1
TÍTULO: Microbiological Contamination in Different Food Service Units Associated with Food Handling
AUTORES: Alves, A; Viveiros, C; Lopes, J; Nogueira, A; Pires, B; Afonso, AF; Teixeira, C ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
2
TÍTULO: Psychoactive substance consumption: A Portuguese cross-sectional study
AUTORES: Pinto, IC; Pereira, OR ; Fernandes, A; Nogueira, J; Costa, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: WORK-A JOURNAL OF PREVENTION ASSESSMENT & REHABILITATION, VOLUME: 70, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Health-Promoting Effects of Thymus herba-barona, Thymus pseudolanuginosus, and Thymus caespititius Decoctions  Full Text
AUTORES: Afonso, AF; Pereira, OR ; Neto, RT; Silva, AMS ; Cardoso, SM;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 18, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 26
8
TÍTULO: Good's buffers as novel phase-forming components of ionic-liquid-based aqueous biphasic systems  Full Text
AUTORES: Andreia Luis; Teresa B V Dinis ; Helena Passos ; Mohamed Taha; Mara G Freire;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 101
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12