José de Oliveira Fernandes
AuthID: R-000-88P
1
TÃTULO: PARAFAC under non-negativity constraint is adapted to recover the underlying Beer-Lambert law of the excitation-emission fluorescence matrix measurements acquired from analyte-triggered semiconductor QDs photoluminescence modulation. When and why? Full Text
AUTORES: Mazivila, Sarmento J.; Soares, Jose X.; Lapa, Rui A. S.; Saraiva, M. Lucia M. F. S. ; Fernandes, Jose O.; Cunha, Sara C.; Santos, Joao L. M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: TALANTA, VOLUME: 281
AUTORES: Mazivila, Sarmento J.; Soares, Jose X.; Lapa, Rui A. S.; Saraiva, M. Lucia M. F. S. ; Fernandes, Jose O.; Cunha, Sara C.; Santos, Joao L. M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: TALANTA, VOLUME: 281
2
TÃTULO: Microplastics ingestion and endocrine disrupting chemicals (EDCs) by breeding seabirds in the east tropical Atlantic: Associations with trophic and foraging proxies (615N and 613C) Full Text
AUTORES: Matos, Diana M.; Ramos, J. A.; Branda, A. L. C.; Baeta, Alexandra; Rodrigues, Isabel; dos Santos, I.; Coentro, Joao; Fernandes, J. O.; de Carvalho, L. A. E. Batista; Marques, M. P. M.; Cunha, S. C.; Santos, S. H.; Antunes, Stefan; Silva, Vitor; Paiva, V. H.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 912
AUTORES: Matos, Diana M.; Ramos, J. A.; Branda, A. L. C.; Baeta, Alexandra; Rodrigues, Isabel; dos Santos, I.; Coentro, Joao; Fernandes, J. O.; de Carvalho, L. A. E. Batista; Marques, M. P. M.; Cunha, S. C.; Santos, S. H.; Antunes, Stefan; Silva, Vitor; Paiva, V. H.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 912
3
TÃTULO: In Vitro Digestion and Intestinal Absorption of Mycotoxins Due to Exposure from Breakfast Cereals: Implications for Children's Health
AUTORES: de Sa, Soraia V. M.; Faria, Miguel A.; Fernandes, Jose O.; Cunha, Sara C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TOXINS, VOLUME: 16, NÚMERO: 5
AUTORES: de Sa, Soraia V. M.; Faria, Miguel A.; Fernandes, Jose O.; Cunha, Sara C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TOXINS, VOLUME: 16, NÚMERO: 5
4
TÃTULO: Synthetic Musk Fragrances in Seafood: Occurrence, Influence of Culinary Practices, and In Vitro Bioaccessibility
AUTORES: Mateus Henrique Petrarca; José Oliveira Fernandes; Sara Cristina Cunha;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Handbook of Environmental Chemistry, VOLUME: 128
AUTORES: Mateus Henrique Petrarca; José Oliveira Fernandes; Sara Cristina Cunha;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Handbook of Environmental Chemistry, VOLUME: 128
INDEXADO EM: Scopus
5
TÃTULO: Advances in Sustainable Extraction of Arsenic and Cadmium from Sewage Sludge: Use of Hydrophobic Deep Eutectic Solvent Modified with Magnetic Nanoparticles
AUTORES: Lamarca, Rafaela S.; dos S. Ferreira, Sabrina; Abucafy, Marina P.; Silva, Leandro S.; Pishro, Khatereh A.; Amaral, Clarice D. B.; Fernandes, Jose O.; Cunha, Sara C.; Franco, Douglas F.; Gonzalez, Mario H.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 12, NÚMERO: 39
AUTORES: Lamarca, Rafaela S.; dos S. Ferreira, Sabrina; Abucafy, Marina P.; Silva, Leandro S.; Pishro, Khatereh A.; Amaral, Clarice D. B.; Fernandes, Jose O.; Cunha, Sara C.; Franco, Douglas F.; Gonzalez, Mario H.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 12, NÚMERO: 39
6
TÃTULO: Assessment of Mycotoxins in Infants and Children Cereal-Based Foods: Dietary Exposure and Potential Health Risks
AUTORES: de Sa, Soraia V. M.; Fernandes, Jose O.; Faria, Miguel A.; Cunha, Sara C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EXPOSURE AND HEALTH
AUTORES: de Sa, Soraia V. M.; Fernandes, Jose O.; Faria, Miguel A.; Cunha, Sara C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EXPOSURE AND HEALTH
7
TÃTULO: Pesticide residues in herbs and their transfer for infusions
AUTORES: Caldeirão, L; Godoy, HT; Fernandes, J; Cunha, SC;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Journal of Separation Science, VOLUME: 46, NÚMERO: 16
AUTORES: Caldeirão, L; Godoy, HT; Fernandes, J; Cunha, SC;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Journal of Separation Science, VOLUME: 46, NÚMERO: 16
8
TÃTULO: Commercial beers: A source of phthalates and di-ethylhexyl adipate
AUTORES: Pereira, Cheila; Cunha, Sara C.; Fernandes, Jose O.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 19
AUTORES: Pereira, Cheila; Cunha, Sara C.; Fernandes, Jose O.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 19
9
TÃTULO: Volatile, Microbial, and Sensory Profiles and Consumer Acceptance of Coffee Cascara Kombuchas
AUTORES: Sales, Amanda Luisa; Cunha, Sara C.; Morgado, Jessika; Cruz, Adriano; Santos, Thiago F.; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Fernandes, Jose O.; Miguel, Marco Antonio L.; Farah, Adriana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 14
AUTORES: Sales, Amanda Luisa; Cunha, Sara C.; Morgado, Jessika; Cruz, Adriano; Santos, Thiago F.; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Fernandes, Jose O.; Miguel, Marco Antonio L.; Farah, Adriana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 14
10
TÃTULO: Algerian Workers’ Exposure to Mycotoxins—A Biomonitoring Study
AUTORES: Marta Mendes; Sara Cunha; Iméne Rebai; José Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: International Journal of Environmental Research and Public Health, VOLUME: 20, NÚMERO: 16
AUTORES: Marta Mendes; Sara Cunha; Iméne Rebai; José Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: International Journal of Environmental Research and Public Health, VOLUME: 20, NÚMERO: 16