1
TÍTULO: Are intermediate school meals a real contribution to improve a healthy and sustainable diet?
AUTORES: Melo, Rita; Lima, Joao; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Innate Immune Cells in the Tumor Microenvironment of Liver Metastasis from Colorectal Cancer: Contribution to a Comprehensive Therapy  Full Text
AUTORES: Sampaio Ribeiro, Gabriela; Ruivo, Ana; Silva, Ana; Santos, Ana Lucia; Oliveira, Rui Caetano; Gama, Joao; Cipriano, Maria Augusta; Tralhao, Jose Guilherme; Paiva, Artur;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CANCERS, VOLUME: 15, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Perception of Portuguese Consumers Regarding Food Labeling  Full Text
AUTORES: Silva, Bruna; Lima, Joao P. M.; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Impact of a Food Education Session on Vegetables Plate Waste in a Portuguese School Canteen  Full Text
AUTORES: Marques, Catia; Lima, Joao P. M.; Fialho, Sonia; Pinto, Ezequiel; Baltazar, Ana Lucia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Effect of Toluene and Noise in Genesis of Occupational Hearing Loss
AUTORES: Ana Baltazar Santos; Pedro Arezes ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: 12th International Symposium on Occupational Safety and Hygiene of Portuguese-Society-of-Occupational-Safety-and-Hygiene(SHO) in SHO2016: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON OCCUPATIONAL SAFETY AND HYGIENE
INDEXADO EM: WOS