Ana Manuela Onofre Meireles
AuthID: R-002-QZ0
1
TÃTULO: Estimated dietary flavonoid intake and major food contributors in the Portuguese population: results from the National Food, Nutrition and Physical Activity Survey (IAN-AF 2015-2016)
AUTORES: Sofia Martins; Manuela Meireles; Estela Caetano; Daniela Correia; Catarina Carvalho; Catarina Campos Silva; Vânia Magalhães; Sofia Vilela ; Carla Lopes; Duarte Torres;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: British Journal of Nutrition
AUTORES: Sofia Martins; Manuela Meireles; Estela Caetano; Daniela Correia; Catarina Carvalho; Catarina Campos Silva; Vânia Magalhães; Sofia Vilela ; Carla Lopes; Duarte Torres;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: British Journal of Nutrition
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef


2
TÃTULO: Olive oil consumption confers protective effects on maternal-fetal outcomes: A systematic review of the evidence Full Text
AUTORES: Cortez Ribeiro, Anna Carolina; Meireles, Manuela; Ferro Lebres, Vera; Almeida de Souza, Juliana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRITION RESEARCH, VOLUME: 110
AUTORES: Cortez Ribeiro, Anna Carolina; Meireles, Manuela; Ferro Lebres, Vera; Almeida de Souza, Juliana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRITION RESEARCH, VOLUME: 110
3
TÃTULO: Olive Leaf Tea Impact on Postprandial Glycemia: A Randomized Cross-Over Trial
AUTORES: Meireles, Manuela; Cortez Ribeiro, Anna Carolina; Polck, Denise; Almeida de Souza, Juliana; Ferro Lebres, Vera;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Meireles, Manuela; Cortez Ribeiro, Anna Carolina; Polck, Denise; Almeida de Souza, Juliana; Ferro Lebres, Vera;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
4
TÃTULO: Portuguese adolescents' cognitive well-being and basic psychological needs during the COVID-19 outbreak: A longitudinal study Full Text
AUTORES: Meireles, A; Marques, S; Peixoto, MM; Sousa, M; Cruz, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED PSYCHOLOGY-HEALTH AND WELL BEING
AUTORES: Meireles, A; Marques, S; Peixoto, MM; Sousa, M; Cruz, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED PSYCHOLOGY-HEALTH AND WELL BEING
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


5
TÃTULO: Sustainability Dimensions of the Mediterranean Diet: A Systematic Review of the Indicators Used and Its Results
AUTORES: Boto, Joana Margarida ; Rocha, Ada ; Migueis, Vera ; Meireles, Manuela; Neto, Belmira ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ADVANCES IN NUTRITION, VOLUME: 13, NÚMERO: 5
AUTORES: Boto, Joana Margarida ; Rocha, Ada ; Migueis, Vera ; Meireles, Manuela; Neto, Belmira ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ADVANCES IN NUTRITION, VOLUME: 13, NÚMERO: 5
6
TÃTULO: Consumption of olive oil and adherence to the Mediterranean Food Pattern among academics of lusophone origin
AUTORES: Tânia Graça; Joana Bôto; Juliana Almeida-de-Souza; Nuno Rodrigues; Vera Ferro-Lebres; Manuela Meireles;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: RevSALUS - Revista Científica da Rede Académica das Ciências da Saúde da Lusofonia, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
AUTORES: Tânia Graça; Joana Bôto; Juliana Almeida-de-Souza; Nuno Rodrigues; Vera Ferro-Lebres; Manuela Meireles;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: RevSALUS - Revista Científica da Rede Académica das Ciências da Saúde da Lusofonia, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: A school-based nutrition education programme effects on Mediterranean diet adherence and on the nutritional status in Azorean children and adolescents
AUTORES: Duarte Vidinha; Inês Castela; Manuela Meireles; Ana Raquel Marinho;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: RevSALUS - Revista Científica da Rede Académica das Ciências da Saúde da Lusofonia, VOLUME: 4, NÚMERO: 3
AUTORES: Duarte Vidinha; Inês Castela; Manuela Meireles; Ana Raquel Marinho;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: RevSALUS - Revista Científica da Rede Académica das Ciências da Saúde da Lusofonia, VOLUME: 4, NÚMERO: 3