1
TÍTULO: A comprehensive review of the literature on continuous improvement approaches in food services management  Full Text
AUTORES: Monteiro, Celia; Rocha, Ada ; Miguelis, Vera ; Afonso, Claudia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF HOSPITALITY MANAGEMENT, VOLUME: 123
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2
TÍTULO: Adherence to the Mediterranean Food Pattern and Carbon Footprint of Food Intake by Employees of a University Setting in Portugal  Full Text
AUTORES: Figueiredo, Lucia; Lima, Joao P. M.; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 5
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3
TÍTULO: ASSESSING STAKEHOLDERS’ ROLES WITHIN SOCIAL MARKETING STRATEGIES: PRIORITIZING THEIR INFLUENCE AND INTEREST LEVELS TOWARDS THE ADOPTION OF SUSTAINABLE FOOD OPTIONS IN HIGHER EDUCATION
AUTORES: Sandra Gomes; Mafalda Nogueira; Cláudia Viegas; Beatriz Neto; Marília Prada; Cristiane Souza; Liliana Ferreira; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EDULEARN24 Proceedings, VOLUME: 1
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4
TÍTULO: Assessment of ‘per capita’ lunchtime food intake among 6-to 35-month-old children: a study on compliance with national and international standards in the “Creche com Sabor e Saúde” (C2S) project; [Análise da oferta alimentar per capita ao almoço para crianças dos 6 aos 35 meses de idade: um estudo sobre o cumprimento das orientações nacionais e internacionais do projeto “Creche com Sabor e Saúde” (C2S)]
AUTORES: Lúcia Nova; Beatriz Teixeira; Beatriz Cidade Coelho; Inês Dias; Mariana Conceição; Olívia Pita; Liliana Ferreira; Ana Jorge; Maria Do Céu Monteiro; Maria Cristina Teixeira Santos; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Ada Rocha ; Ana Gonçalves; Cláudia Afonso;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Portuguese Journal of Pediatrics, VOLUME: 55, NÚMERO: 4
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TÍTULO: Caracterização da Oferta Alimentar da Refeição Almoço e Lanche em Creches Portuguesas: Resultados do Projeto “Creche com Sabor e Saúde” – C2S
AUTORES: Olívia Pita; Beatriz Teixeira; Lúcia Nova; Inês Dias; Mariana Conceição; Beatriz Cidade Coelho; Liliana Ferreira; Ana Jorge; Maria do Céu Monteiro; Maria Cristina Teixeira Santos; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Ada Rocha ; Ana Gonçalves; Cláudia Afonso;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 37
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6
TÍTULO: Development of a tool to assess the compliance of cafeteria menus with the Mediterranean Diet
AUTORES: Silva, S. S.; Rocha, A. ; Ferreira, L.; Neto, B.; Dikmen, D.; Filipec, S. Vidacek; Satalic, Z.; Viegas, C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BMC NUTRITION, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
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7
TÍTULO: Development of a tool to assess the compliance of canteen menus with the Mediterranean Diet
AUTORES: Neto, B.; Ferreira, L.; Rocha, A. ; Viegas, C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 34, NÚMERO: Supplement_3
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TÍTULO: Environmental performance assessment instrument for food service: development and validation  Full Text
AUTORES: Luciléia Colares; Clarissa Augusto; Juliana Janoni; Lorena Camara; Mayara Souza; Dayana Farias; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Brazilian Journal of Food Technology, VOLUME: 27
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TÍTULO: Focus on food instead of nutrients improves consumers' understanding of meals' nutrition quality
AUTORES: Viegas, C.; Lamy, E.; Prada, M.; Rocha, A. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 34, NÚMERO: Supplement_3
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