Ana Paula Caldas Ponte de Barros
AuthID: R-002-R4R
1
TÃTULO: New HPLC method to determine ethyl carbamate in alcoholic beverages using fluorescence detection Full Text
AUTORES: Herbert, P; Lúcia Santos ; Bastos, M ; Barros, P; Alves, A ;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 67, NÚMERO: 5
AUTORES: Herbert, P; Lúcia Santos ; Bastos, M ; Barros, P; Alves, A ;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 67, NÚMERO: 5
2
TÃTULO: HPLC determination of amino acids in musts and port wine using OPA/FMOC derivatives Full Text
AUTORES: Herbert, P; Barros, P; Ratola, N ; Alves, A ;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 65, NÚMERO: 7
AUTORES: Herbert, P; Barros, P; Ratola, N ; Alves, A ;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 65, NÚMERO: 7