Elisa Martinez Cruz
AuthID: R-002-R6J
1
TÃTULO: Shorter Time to Discontinuation Due to Treatment Failure in People Living with HIV Switched to Dolutegravir Plus Either Rilpivirine or Lamivudine Compared with Integrase Inhibitor-Based Triple Therapy in a Large Spanish Cohort
AUTORES: Teira, Ramon; Diaz Cuervo, Helena; Aragao, Filipa; Castano, Manuel; Romero, Alberto; Roca, Bernardino; Montero, Marta; Jose Galindo, Maria; Jose Munoz Sanchez, Maria; Espinosa, Nuria; Peraire, Joaquim; Martinez, Elisa; de la Fuente, Belen; Domingo, Pere; Deig, Elisabeth; Dolores Merino, Maria; Geijo, Paloma; Estrada, Vicente; Antonia Sepulveda, Maria; Garcia, Josefina; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INFECTIOUS DISEASES AND THERAPY
AUTORES: Teira, Ramon; Diaz Cuervo, Helena; Aragao, Filipa; Castano, Manuel; Romero, Alberto; Roca, Bernardino; Montero, Marta; Jose Galindo, Maria; Jose Munoz Sanchez, Maria; Espinosa, Nuria; Peraire, Joaquim; Martinez, Elisa; de la Fuente, Belen; Domingo, Pere; Deig, Elisabeth; Dolores Merino, Maria; Geijo, Paloma; Estrada, Vicente; Antonia Sepulveda, Maria; Garcia, Josefina; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INFECTIOUS DISEASES AND THERAPY
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Modified recycled tire fibers by gamma radiation and their use on the improvement of polymer concrete Full Text
AUTORES: Gonzalo Martinez Barrera; Juan J Jose del Coz Diaz; Elisa Martinez Cruz; Miguel Martinez Lopez; Maria C S Ribeiro; Carlos Velasco Santos; Haley Hagg H Lobland; Witold Brostow;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: CONSTRUCTION AND BUILDING MATERIALS, VOLUME: 204
AUTORES: Gonzalo Martinez Barrera; Juan J Jose del Coz Diaz; Elisa Martinez Cruz; Miguel Martinez Lopez; Maria C S Ribeiro; Carlos Velasco Santos; Haley Hagg H Lobland; Witold Brostow;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: CONSTRUCTION AND BUILDING MATERIALS, VOLUME: 204
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Mass transfer coefficients during osmotic dehydration of apple in single and combined aqueous solutions of sugar and salt Full Text
AUTORES: Sereno, AM ; Moreira, R; Martinez, E;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 47, NÚMERO: 1
AUTORES: Sereno, AM ; Moreira, R; Martinez, E;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 47, NÚMERO: 1