Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria Graca Costa Miguel
AuthID:
R-000-BGX
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (74)
Proceedings Paper (33)
Abstract (8)
Review (6)
Editorial Material (3)
Book Chapter (1)
Year Start - End:
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 125
1
TÃTULO:
Ammoides pusilla (Apiaceae) and Thymus munbyanus (Lamiaceae) from Algeria essential oils: chemical composition, antimicrobial, antioxidant and antiproliferative activities
AUTORES:
Tefiani, C; Riazi, A;
Youcefi, F
;
Aazza, S
;
Gago, C
;
Faleiro, ML
;
Pedro, LG
;
Barroso, JG
;
Figueiredo, AC
; Megias, C; Cortes Giraldo, I; Vioque, J;
Miguel, MG
;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
2
TÃTULO:
Antioxidant and anti-lipoxygenase activities of extracts from different parts of Lavatera cretica L. grown in Algarve (Portugal)
Full Text
AUTORES:
Soumeya Ben Nasr
;
Smail Aazza
;
Wissem Mnif
;
Maria da Graca Costa Miguel
;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
PHARMACOGNOSY MAGAZINE,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
41
INDEXADO EM:
WOS
3
TÃTULO:
Combined effect of temperature and controlled atmosphere on storage and shelf-life of 'Rocha' pear treated with 1-methylcyclopropene
AUTORES:
Custodia M L Gago
;
Maria G Miguel
;
Ana M Cavaco
;
Domingos P F Almeida
;
Maria D C Antunes
;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL,
VOLUME:
21,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
4
TÃTULO:
The effect of alginate-based edible coatings enriched with essential oils constituents on Arbutus unedo L. fresh fruit storage
Full Text
AUTORES:
Adriana C Guerreiro
;
Custodia M L Gago
;
Maria L Faleiro
;
Maria G C Miguel
;
Maria D C Antunes
;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
100
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
5
TÃTULO:
Anti-oxidant, Anti-inflammatory and Anti-proliferative Activities of Moroccan Commercial Essential Oils
AUTORES:
Smail Aazza
;
Badiaa Lyoussi
; Cristina Megias; Isabel Cortes Giraldo;
Javier Vioque
;
Cristina Figueiredo, AC
;
Maria G Miguel
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
6
TÃTULO:
Antioxidant, anti-inflammatory and acetylcholinesterase inhibitory activities of propolis from different regions of Morocco
AUTORES:
Miguel, MD
; Doughmi, O; Aazza, S; Antunes, D; Lyoussi, B;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
23,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
7
TÃTULO:
ANTIOXIDANT, ANTI-INFLAMMATORY AND ANTI-ACETYLCHOLINESTERASE ACTIVITIES OF ELEVEN EXTRACTS OF MOROCCAN PLANTS
AUTORES:
Maria Miguel
;
Najat Bouchmaa
;
Smail Aazza
;
Farah Gaamoussi
;
Badiaa Lyoussi
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN,
VOLUME:
23,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
8
TÃTULO:
Arbutus unedo L.: Chemical and Biological Properties
Full Text
AUTORES:
Maria G Miguel
;
Maria L Faleiro
;
Adriana C Guerreiro
;
Maria D Antunes
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
19,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
9
TÃTULO:
Changes in the concentration of organic acids in roots and leaves of carob-tree under Fe deficiency
AUTORES:
Pedro Jose Correia
;
Florinda Gama
;
Teresa Saavedra
;
Maria Graca Miguel
;
Jose Paulo Da Silva
; Anunciacion Abadia;
Amarilis de Varennes
;
Maribela Pestana
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FUNCTIONAL PLANT BIOLOGY,
VOLUME:
41,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
10
TÃTULO:
Phenols, flavonoids and antioxidant activity of aqueous and methanolic extracts of propolis (Apis mellifera L.) from Algarve, South Portugal
Full Text
AUTORES:
Miguel, MG
; Nunes, S; Dandlen, SA; Cavaco, AM;
Antunes, MD
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
34,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
WOS
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 13. Total de resultados: 125.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service