1
TÍTULO: Improving quality of fresh-cut mango using polysaccharide-based edible coatings  Full Text
AUTORES: Salinas Roca, B; Adriana C Guerreiro ; Welti Chanes, J; Antunes, MDC; Martin Belloso, O;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 53, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Targeted gene disruption coupled with metabolic screen approach to uncover the LEAFY COTYLEDON1-LIKE4 (L1L4) function in tomato fruit metabolism  Full Text
AUTORES: Gago, C; Drosou, V; Paschalidis, K; Adriana C Guerreiro ; Miguel, G; Antunes, D; Hilioti, Z;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Plant Cell Reports, VOLUME: 36, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Edible coatings enriched with essential oils for extending the shelf-life of 'Bravo de Esmolfe' fresh-cut apples  Full Text
AUTORES: Adriana C Guerreiro ; Custodia M L Gago; Maria L Faleiro; Maria G C Miguel; Maria D C Antunes;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 51, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Alginate edible coatings enriched with citral for preservation of fresh and fresh-cut fruit
AUTORES: Adriana C Guerreiro ; Gago, C; Faleiro, ML; Miguel, G; Antunes, MD;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Acta Horticulturae, VOLUME: 1091, NÚMERO: 1091
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Alginate Edible Coatings Enriched with Citral for Preservation of Fresh and Fresh-Cut Fruit
AUTORES: Adriana C Guerreiro ; Gago, C; Faleiro, ML; Miguel, G; Antunes, MD;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 6th International Conference on Managing Quality in Chains in VI INTERNATIONAL CONFERENCE ON MANAGING QUALITY IN CHAINS, VOLUME: 1091
INDEXADO EM: WOS
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 14.