Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria João Pires de Bastos Cabrita
AuthID:
R-000-BXJ
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (15)
Proceedings Paper (2)
Book Chapter (1)
Year Start - End:
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 18
1
TÃTULO:
Putative markers of adulteration of extra virgin olive oil with refined olive oil: Prospects and limitations
Full Text
AUTORES:
Raquel Garcia
; Nuno Martins;
Maria Joao Cabrita
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
54,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
2
TÃTULO:
Conversion of hydroxycinnamic acids into volatile phenols in a synthetic medium and in red wine by dekkera bruxellensis [Transformação de ácidos hidroxicinâmicos em fenóis voláteis em meio sintético e em vinho tinto por dekkera bruxellensis]
AUTORES:
Cabrita, MJ
; Palma, V; Patao, R;
Freitas, AMC
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
Ciencia e Tecnologia de Alimentos,
VOLUME:
32,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
3
TÃTULO:
Effect of Different Storage Conditions on Nutritional and Quality Parameters of 'Sweetheart' Cherry
AUTORES:
Palma, V;
Agulheiro Santos, AC
; Machado, G;
Rato, AE
;
Cabrita, MJ
; Lozano, M; Gonzalez, D;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
28th International Horticultural Congress on Science and Horticulture for People (IHC) / International Symposium on Postharvest Technology in the Global Market
in
XXVIII INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS ON SCIENCE AND HORTICULTURE FOR PEOPLE (IHC2010): INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON POSTHARVEST TECHNOLOGY IN THE GLOBAL MARKET,
VOLUME:
934,
NÚMERO:
934
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Multivariate statistical approaches for wine classification based on low molecular weight phenolic compounds
AUTORES:
Cabrita, MJ
;
Aires De Sousa, J
;
Gomes Da Silva, MDRG
; Rei, F; Costa Freitas, AMC;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
AUSTRALIAN JOURNAL OF GRAPE AND WINE RESEARCH,
VOLUME:
18,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
5
TÃTULO:
Phenolic and furanic compounds of Portuguese chestnut and French, American and Portuguese oak wood chips
Full Text
AUTORES:
Raquel Garcia
; Bruno Soares;
Cristina Barrocas Dias
; Ana Maria C Costa Freitas;
Maria Joao Cabrita
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
235,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
PHENOLIC COMPOUNDS RELEASED FROM OAK, CHERRY, CHESTNUT AND ROBINIA CHIPS INTO A SYNTETHIC WINE: INFLUENCE OF TOASTING LEVEL
AUTORES:
Bruno Soares;
Raquel Garcia
; Ana Maria C Costa Freitas;
Maria Joao Cabrita
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
7
TÃTULO:
Quality Evaluation of 'Sunburst' Cherries Harvested at Different Ripeness Stages
AUTORES:
Agulheiro Santos, AC
; Palma, V; Machado, G;
Rato, AE
;
Cabrita, MJ
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
28th International Horticultural Congress on Science and Horticulture for People (IHC) / International Symposium on Postharvest Technology in the Global Market
in
XXVIII INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS ON SCIENCE AND HORTICULTURE FOR PEOPLE (IHC2010): INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON POSTHARVEST TECHNOLOGY IN THE GLOBAL MARKET,
VOLUME:
934
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
Sampling techniques for the determination of volatile components in grape juice, wine and alcoholic beverages
AUTORES:
Costa Freitas, AM
;
Gomes da Silva, MDR
;
Cabrita, MJ
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
Comprehensive Sampling and Sample Preparation,
VOLUME:
4
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
VOLATILE COMPOUNDS FROM OAK, CHERRY, CHESTNUT AND ACACIA CHIPS: INFLUENCE OF TOASTING LEVEL
AUTORES:
Nuno Martins;
Raquel Garcia
;
Marco Comes Da Silva
;
Maria Joao Cabrita
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
10
TÃTULO:
Phenolic Acids, Phenolic Aldehydes and Furanic Derivatives in Oak Chips: American vs. French Oaks
AUTORES:
Cabrita, MJ
;
Barrocas Dias, CB
; Costa Freitas, AMC;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE,
VOLUME:
32,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 18.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service