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Vasco Augusto Pilão Cadavez
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Article (19)
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2001
2000
1999
1998
1997
1996
Order:
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Ano Asc
Cit. WOS Dsc
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IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 28
1
TÃTULO:
An assessment of the processing and physicochemical factors contributing to the microbial contamination of salpicao, a naturally-fermented Portuguese sausage
AUTORES:
Cadavez, V
;
Gonzales Barron, U
; Pires, P; Fernandes, E; Pereira, AP; Gomes, A;
Araujo, JP
; Lopes Da Silva, F;
Rodrigues, P
;
Fernandes, C
;
Saavedra, MJ
; Butler, F;
Dias, T
;
PUBLICAÇÃO:
2016
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
72
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Effect of pomegranate powder on the heat inactivation of Escherichia coli O104:H4 in ground chicken
AUTORES:
Juneja, VK;
Cadavez, V
;
Gonzales Barron, U
; Mukhopadhyay, S; Friedman, M;
PUBLICAÇÃO:
2016
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
70
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Modelling the kinetics of Listeria monocytogenes in refrigerated fresh beef under different packaging atmospheres
AUTORES:
Saraiva, C
;
Fontes, MC
;
Patarata, L
; Martins, C;
Cadavez, V
;
Gonzales Barron, U
;
PUBLICAÇÃO:
2016
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
66
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
A meta-analysis of the effect of pasture access on the lipid content and fatty acid composition of lamb meat
AUTORES:
Popova, T; Gonzales Barron, U;
Cadavez, V
;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
77
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Effect of pH, sodium chloride and sodium pyrophosphate on the thermal resistance of Escherichia coli O157:H7 in ground beef
Full Text
AUTORES:
Juneja, VK;
Cadavez, V
; Gonzales Barron, U; Mukhopadhyay, S;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
78
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Influence of Sweetness and Ethanol Content on Mead Acceptability
Full Text
AUTORES:
Teresa Gomes
;
Teresa Dias
;
Vasco Cadavez
;
Joao Verdial
;
Jorge Sa Morais
;
Elsa Ramalhosa
;
Letcia M Estevinho
;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES,
VOLUME:
65,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Meta-analysis of the Effects of Sanitizing Treatments on Salmonella, Escherichia coli O157:H7, and Listeria monocytogenes Inactivation in Fresh Produce
AUTORES:
Leonardo Prado Silva;
Vasco Cadavez
;
Ursula Gonzales Barron
; Ana Carolina B Rezende; Anderson S Sant'Ana;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY,
VOLUME:
81,
NÚMERO:
23
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Modeling the effects of temperature and pH on the resistance of Alicyclobacillus acidoterrestris in conventional heat-treated fruit beverages through a meta-analysis approach
AUTORES:
Silva, LP;
Gonzales Barron, U
;
Cadavez, V
; Sant'Ana, AS;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
46
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Modelling the effect of pH, sodium chloride and sodium pyrophosphate on the thermal resistance of Escherichia coli O157:H7 in ground beef
Full Text
AUTORES:
Juneja, VK;
Cadavez, V
;
Gonzales Barron, U
; Mukhopadhyay, S;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
69
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Relating physicochemical and microbiological safety indicators during processing of linguica, a Portuguese traditional dry-fermented sausage
AUTORES:
Gonzales Barron, U
;
Cadavez, V
; Pereira, AP; Gomes, A;
Araujo, JP
;
Saavedra, MJ
;
Estevinho, L
; Butler, F; Pires, P;
Dias, T
;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
78
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
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