Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Virginia Alice Cruz dos Santos
AuthID:
R-000-HJ1
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (8)
Proceedings Paper (1)
Year Start - End:
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 9
1
TÃTULO:
ASSESSMENT OF MUSCLE LONGISSIMUS THORACIS ET LUMBORUM INTRAMUSCULAR FAT BY ULTRASONOGRAPHY AND IMAGE ANALYSIS
AUTORES:
Severiano Silva
; Marcia Patricio;
Cristina Guedes
; Elisabete Mena; Antonio Silva;
Virginia Santos
; Andre Jorge;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
6th International Conference on Simulation and Modelling in the Food and Bio-Industry
in
6TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON SIMULATION AND MODELLING IN THE FOOD AND BIO-INDUSTRY (FOODSIM 2010)
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
2
TÃTULO:
Modeling lactation curves of "Barrosa" beef cattle with Wood's model
Full Text
AUTORES:
Silvestre, AMD
; de Almeida, JCM;
dos Santos, VAC
; Fontes, PJP;
Alves, VC
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
3
TÃTULO:
Lactation curves for milk, fat and protein in dairy cows: A full approach
Full Text
AUTORES:
Silvestre, AM
;
Martins, AM
;
Santos, VA
;
Ginja, MM
;
Colaco, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
LIVESTOCK SCIENCE,
VOLUME:
122,
NÚMERO:
2-3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
4
TÃTULO:
Carcass composition and meat quality of equally mature kids and lambs
AUTORES:
Santos, VAC
;
Silva, SR
;
Jorge Azevedo
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE,
VOLUME:
86,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
24
5
TÃTULO:
The use of multivariate analysis to characterize carcass and meat quality of goat kids protected by the PGI "Cabrito de Barroso"
Full Text
AUTORES:
Santos, VAC
;
Silva, JA
;
Silvestre, AMD
;
Silva, SR
;
Jorge Azevedo
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
LIVESTOCK SCIENCE,
VOLUME:
116,
NÚMERO:
1-3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
6
6
TÃTULO:
Genotype and sex effects on carcass and meat quality of suckling kids protected by the PGI "Cabrito de Barroso"
Full Text
AUTORES:
Santos, VAC
;
Silva, AO
;
Cardoso, JVF
;
Silvestre, AJD
;
Silva, SR
;
Martins, C
;
Jorge Azevedo
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
75,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
36
7
TÃTULO:
Live weight and sex effects on carcass and meat quality of "Borrego terrincho-PDO" suckling lambs
Full Text
AUTORES:
Santos, VAC
;
Silva, SR
;
Mena, EG
;
Jorge Azevedo
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
77,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
38
8
TÃTULO:
Sheep carcass composition estimated from Longissimus thoracis et lumborum muscle volume measured by in vivo real-time ultrasonography
Full Text
AUTORES:
Silva, SR
;
Guedes, CM
;
Santos, VA
;
Lourenco, AL
;
Jorge Azevedo
; Dias da Silva, A;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
76,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
11
9
TÃTULO:
In vivo estimation of sheep carcass composition using real-time ultrasound with two probes of 5 and 7.5 MHz and image analysis
AUTORES:
Silva, SR
;
Afonso, JJ
;
Santos, VA
;
Monteiro, A
;
Guedes, CM
;
Jorge Azevedo
; Dias da Silva, A;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE,
VOLUME:
84,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
44
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service