Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
José António de Oliveira e Silva
AuthID:
R-000-RJG
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (6)
Year Start - End:
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 6
1
TÃTULO:
Growth performance, carcass characteristics and meat quality of growing rabbits housed in cages or open-air park
AUTORES:
Pinheiro, V
; Outor Monteiro, D;
Silva, S
;
Silva, J
;
Mourao, JL
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
ARCHIV FUR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING,
VOLUME:
54,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
2
TÃTULO:
A comparison of the physicochemical and sensory characteristics of alheira samples from different-sized producers
Full Text
AUTORES:
Patarata, L
; Judas, I;
Silva, JA
;
Esteves, A
;
Martins, C
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
79,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ResearcherID
3
TÃTULO:
The use of multivariate analysis to characterize carcass and meat quality of goat kids protected by the PGI "Cabrito de Barroso"
Full Text
AUTORES:
Santos, VAC
;
Silva, JA
;
Silvestre, AMD
;
Silva, SR
;
Jorge Azevedo
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
LIVESTOCK SCIENCE,
VOLUME:
116,
NÚMERO:
1-3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
6
NO MEU:
ResearcherID
4
TÃTULO:
The use of visible and near infrared reflectance spectroscopy to predict beef M-longissimus thoracic et lumborum quality attributes
Full Text
AUTORES:
Andres, S;
Silva, A
; Soares Pereira, AL; Martins, C; Bruno Soares, AM; Murray, I;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
78,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ResearcherID
5
TÃTULO:
Genotype and sex effects on carcass and meat quality of suckling kids protected by the PGI "Cabrito de Barroso"
Full Text
AUTORES:
Santos, VAC
;
Silva, AO
;
Cardoso, JVF
;
Silvestre, AJD
;
Silva, SR
;
Martins, C
;
Jorge Azevedo
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
75,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
36
NO MEU:
ResearcherID
6
TÃTULO:
Influence of ultimate pH on bovine meat tenderness during ageing
Full Text
AUTORES:
Silva, JA
;
Patarata, L
;
Martins, C
;
PUBLICAÇÃO:
1999
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
52,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ResearcherID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service