1
TÍTULO: Growth performance, carcass characteristics and meat quality of growing rabbits housed in cages or open-air park
AUTORES: Pinheiro, V ; Outor Monteiro, D; Silva, S ; Silva, J ; Mourao, JL ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: ARCHIV FUR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING, VOLUME: 54, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: A comparison of the physicochemical and sensory characteristics of alheira samples from different-sized producers  Full Text
AUTORES: Patarata, L ; Judas, I; Silva, JA ; Esteves, A ; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 79, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: The use of visible and near infrared reflectance spectroscopy to predict beef M-longissimus thoracic et lumborum quality attributes  Full Text
AUTORES: Andres, S; Silva, A ; Soares Pereira, AL; Martins, C; Bruno Soares, AM; Murray, I;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 78, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Influence of ultimate pH on bovine meat tenderness during ageing  Full Text
AUTORES: Silva, JA ; Patarata, L ; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 52, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef