2
TÍTULO: BORON APPLICATION ON A CHESTNUT ORCHARD: EFFECT ON YIELD AND QUALITY OF NUTS  Full Text
AUTORES: Ester Abranches C Costa Portela; Jorge Ventura Ferreira Cardoso ; Jose Luis Louzada ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF PLANT NUTRITION, VOLUME: 34, NÚMERO: 9-11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Structural Analysis of Castanea sativa Mill. Leaves from Different Regions in the Tree Top  Full Text
AUTORES: Teresa Maria Pinto ; Maria do Rosario Anjos ; Nuno Miguel Martins; Jose Gomes Laranjo ; Jorge Ferreira Cardoso ; Francisco Peixoto ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: BRAZILIAN ARCHIVES OF BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Study of morphological and chemical diversity in chestnut trees (var. "Judia") as a function of temperature sum
AUTORES: T Dinis; Ferreira Cardoso, J ; Peixoto, F ; Costa, R; Gomes Laranjo, J ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: CYTA-JOURNAL OF FOOD, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Boron Deficiency in Chestnut - Effect of Boron Application on Nut Yield and Quality
AUTORES: Portela, E; Ferreira Cardoso, JV ; Louzada, J ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 1st European Congress on Chestnut - Castanea in I EUROPEAN CONGRESS ON CHESTNUT - CASTANEA 2009, VOLUME: 866, NÚMERO: 866
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Composition of European chestnut (Castanea sativa Mill.) and association with health effects: fresh and processed products  Full Text
AUTORES: Maria C B M De Vasconcelos; Richard N Bennett; Eduardo A S Rosa ; Jorge V Ferreira Cardoso ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 90, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Industrial processing effects on chestnut fruits (Castanea sativa Mill.) 3. Minerals, free sugars, carotenoids and antioxidant vitamins  Full Text
AUTORES: Maria do Carmo M de Vasconcelos; Fernando Nunes ; Cristina G Garcia Viguera; Richard N Bennett; Eduardo A S Rosa ; Jorge V Ferreira Cardoso ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 45, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 29
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Industrial Processing of Chestnut Fruits (Castanea sativa Mill.) - Effects on Nutrients and Phytochemicals  Full Text
AUTORES: De Vasconcelos, MC; Bennett, R; Rosa, E ; Ferreira Cardoso, JV ; Nunes, F ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 1st European Congress on Chestnut - Castanea in I EUROPEAN CONGRESS ON CHESTNUT - CASTANEA 2009, VOLUME: 866, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 20
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Characterisation of Judia Genotypes (Castanea sativa Mill.) from Several Tras-os-Montes Regions
AUTORES: T Dinis; Luzio, A; Ferreira Cardoso, J ; Peixoto, F; Costa, R; Gomes Laranjo, J ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: 4th International Chestnut Symposium in IV INTERNATIONAL CHESTNUT SYMPOSIUM, VOLUME: 844
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
Página 1 de 3. Total de resultados: 25.