1
TÍTULO: Validation of processed animal proteins (mono-PAPS) in experimental diets for juvenile gilthead sea bream (Sparus aurata L.) as primary fish meal replacers within a European perspective  Full Text
AUTORES: Simon J Davies; Jerome Laporte; Antonio Gouveia ; Heba S Salim; Stephen M Woodgate; Mohamed S Hassaan; Ehab R El Haroun;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: AQUACULTURE NUTRITION, VOLUME: 25, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Digestibility Characteristics of Selected Feed Ingredients for Developing Bespoke Diets for Nile Tilapia Culture in Europe and North America  Full Text
AUTORES: Simon J Davies; Abdel A Abdel Warith; Antonio Gouveia ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF THE WORLD AQUACULTURE SOCIETY, VOLUME: 42, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Response of common carp fry fed diets containing a pea seed meal (Pisum sativum) subjected to different thermal processing methods  Full Text
AUTORES: Davies, SJ; Gouveia, A ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 305, NÚMERO: 1-4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Modulation of the post-prandial plasma glucose profile in juvenile European sea bass Dicentrarchus labrax fed diets varying in starch complexity  Full Text
AUTORES: Gouveia, A ; Davies, SJ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: JOURNAL OF THE WORLD AQUACULTURE SOCIETY, VOLUME: 35, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
NO MEU: ORCID
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TÍTULO: Influence of dietary starch source on liver morphology in juvenile cultured European sea bass (Dicentrarchus labrax L.)  Full Text
AUTORES: Russell, PM; Davies, SJ; Gouveia, A ; Tekinay, AA;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: 9th International Symposium on Feeding and Nutrition in Fish in AQUACULTURE RESEARCH, VOLUME: 32
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 42
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TÍTULO: Inclusion of an extruded dehulled pea seed meal in diets for juvenile European sea bass (Dicentrarchus labrax)  Full Text
AUTORES: Gouveia, A ; Davies, SJ;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 182, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 53
NO MEU: ORCID
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