Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
António José Rogeiro Gouveia
AuthID:
R-000-26M
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (14)
Abstract (1)
Proceedings Paper (1)
Year Start - End:
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 16
1
TÃTULO:
Validation of processed animal proteins (mono-PAPS) in experimental diets for juvenile gilthead sea bream (Sparus aurata L.) as primary fish meal replacers within a European perspective
Full Text
AUTORES:
Simon J Davies
; Jerome Laporte;
Antonio Gouveia
; Heba S Salim; Stephen M Woodgate; Mohamed S Hassaan; Ehab R El Haroun;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
AQUACULTURE NUTRITION,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
2
TÃTULO:
Digestibility Characteristics of Selected Feed Ingredients for Developing Bespoke Diets for Nile Tilapia Culture in Europe and North America
Full Text
AUTORES:
Simon J Davies
; Abdel A Abdel Warith;
Antonio Gouveia
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF THE WORLD AQUACULTURE SOCIETY,
VOLUME:
42,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
15
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Response of common carp fry fed diets containing a pea seed meal (Pisum sativum) subjected to different thermal processing methods
Full Text
AUTORES:
Davies, SJ
;
Gouveia, A
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
AQUACULTURE,
VOLUME:
305,
NÚMERO:
1-4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
15
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Nutrient digestibility profile of premium (category III grade) animal protein by-products for temperate marine fish species (European sea bass, gilthead sea bream and turbot)
Full Text
AUTORES:
Simon J Davies
;
Antonio Gouveia
; Jerome Laporte;
Steve L Woodgate
; Sergio Nates;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
AQUACULTURE RESEARCH,
VOLUME:
40,
NÚMERO:
15
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
45
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Enhancing the nutritional value of pea seed meals (Pisum sativum) by thermal treatment or specific isogenic selection with comparison to soybean meal for African catfish, Clarias gariepinus
Full Text
AUTORES:
Davies, SJ
;
Gouveia, A
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
AQUACULTURE,
VOLUME:
283,
NÚMERO:
1-4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
14
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Comparison of yttrium and chromic oxides as inert dietary markers for the estimation of apparent digestibility coefficients in mirror carp Cyprinus carpio fed on diets containing soybean-, maize- and fish-derived proteins
Full Text
AUTORES:
Davies, SJ
;
Gouveia, A
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
AQUACULTURE NUTRITION,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
7
TÃTULO:
Evaluation of three seaweeds Gracilaria bursa-pastoris, Ulva rigida and Gracilaria cornea as dietary ingredients in European sea bass (Dicentrarchus labrax) juveniles
Full Text
AUTORES:
Valente, LMP
;
Gouveia, A
;
Rema, P
;
Matos, J
;
Gomes, EF
;
Sousa PInto, Isabel
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
AQUACULTURE,
VOLUME:
252,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
219
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Modulation of the post-prandial plasma glucose profile in juvenile European sea bass Dicentrarchus labrax fed diets varying in starch complexity
Full Text
AUTORES:
Gouveia, A
; Davies, SJ;
PUBLICAÇÃO:
2004
,
FONTE:
JOURNAL OF THE WORLD AQUACULTURE SOCIETY,
VOLUME:
35,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
6
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Influence of dietary starch source on liver morphology in juvenile cultured European sea bass (Dicentrarchus labrax L.)
Full Text
AUTORES:
Russell, PM; Davies, SJ;
Gouveia, A
; Tekinay, AA;
PUBLICAÇÃO:
2001
,
FONTE:
9th International Symposium on Feeding and Nutrition in Fish
in
AQUACULTURE RESEARCH,
VOLUME:
32
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
42
10
TÃTULO:
Inclusion of an extruded dehulled pea seed meal in diets for juvenile European sea bass (Dicentrarchus labrax)
Full Text
AUTORES:
Gouveia, A
; Davies, SJ;
PUBLICAÇÃO:
2000
,
FONTE:
AQUACULTURE,
VOLUME:
182,
NÚMERO:
1-2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
53
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 16.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service