1
TÍTULO: Stability of DON and OTA during the breadmaking process and determination of process and performance criteria  Full Text
AUTORES: Arnau Vidal; Hector Morales ; Vicente Sanchis; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 40, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Interaction with Penicillium expansum enhances Botrytis cinerea growth in grape juice medium and prevents patulin accumulation in vitro  Full Text
AUTORES: Morales, H ; Paterson, RRM ; Venancio, A ; Lima, N ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Effects of the origins of Botrytis cinerea on earthy aromas from grape broth media further inoculated with Penicillium expansum  Full Text
AUTORES: Morales Valle, H ; Silva, LC; Paterson, RRM ; Venancio, A ; Lima, N ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 28, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Microextraction and Gas Chromatography/Mass Spectrometry for improved analysis of geosmin and other fungal "off' volatiles in grape juice  Full Text
AUTORES: Morales Valle, H ; Silva, LC; Paterson, RRM; Oliveira, JM ; Venancio, A ; Lima, N ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF MICROBIOLOGICAL METHODS, VOLUME: 83, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS