1
TÍTULO: A Review of Mycotoxins in Food and Feed Products in Portugal and Estimation of Probable Daily Intakes  Full Text
AUTORES: Luis Abrunhosa ; Hector Morales; Celia Soares; Thalita Calado; Ana Sofia Vila Cha; Martinha Pereira; Armando Venancio;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION, VOLUME: 56, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Myopia Control with a Novel Peripheral Gradient Soft Lens and Orthokeratology: A 2-Year Clinical Trial  Full Text
AUTORES: Pauné, J; Morales, H; Armengol, J; Quevedo, L; Faria Ribeiro, M; González Méijome, JM;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: BioMed Research International, VOLUME: 2015
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
3
TÍTULO: The fate of deoxynivalenol and ochratoxin A during the breadmaking process, effects of sourdough use and bran content  Full Text
AUTORES: Vidal, A; Marin, S; Morales, H; Ramos, AJ; Sanchis, V;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 68
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Influence of post-harvest technologies applied during cold storage of apples in Penicillium expansum growth and patulin accumulation: A review  Full Text
AUTORES: Hector Morales; Sonia Marin; Antonio J Ramos; Vicente Sanchis;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 21, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Microextraction and Gas Chromatography/Mass Spectrometry for improved analysis of geosmin and other fungal “off” volatiles in grape juice  Full Text
AUTORES: Morales-Valle, H; L.C Silva; R.R.M Paterson; J.M Oliveira; Venâncio, A; Lima, N;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Journal of Microbiological Methods, VOLUME: 83, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Inoculum size and intraspecific interactions affects Penicillium expansum growth and patulin accumulation in apples  Full Text
AUTORES: Hector Morales; Vicente Sanchis; Joan Coromines; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 25, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Effect of biocontrol agents Candida sake and Pantoea agglomerans on Penicillium expansum growth and patulin accumulation in apples  Full Text
AUTORES: Hector MoraleS; Vicente Sanchis; Josep Usall; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 122, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Ecophysiological characterization of Penicillium expansum population in lleida (Spain)  Full Text
AUTORES: Hector Morales; Sonia Marin; Laura Obea; Belen Patino; Miriam Domenech; Antonio J Ramos; Vicente Sanchis;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 122, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Effects of apple and pear varieties and pH on patulin accumulation by Penicillium expansum  Full Text
AUTORES: Hector Morales; German Barros; Sonia Marin; Sofia Chulze; Antonio J Ramos; Vicente Sanchis;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 88, NÚMERO: 15
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Effect of biocontrol agents Candida sake and Pantoea agglomerans on Penicillium expansum growth and patulin accumulation in apples  Full Text
AUTORES: MORALES, H;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: International Journal of Food Microbiology, VOLUME: 122, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 17.