1
TÍTULO: Optimization of CO2 bio-mitigation by Chlorella vulgaris  Full Text
AUTORES: Mariana Anjos; Bruno D Fernandes ; Antonio A Vicente ; Jose A Teixeira ; Giuliano Dragone ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BIORESOURCE TECHNOLOGY, VOLUME: 139
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 188
2
TÍTULO: Production, chemical characterization, and sensory profile of a novel spirit elaborated from spent coffee ground  Full Text
AUTORES: Armando Sampaio; Giuliano Dragone ; Mar Vilanova; Jose M Oliveira ; Jose A Teixeira ; Solange I Mussatto ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 54, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Optimization of pretreatment of Jatropha oil with high free fatty acids for biodiesel production
AUTORES: Suwito, S; Dragone, G ; Sulistyo, H; Murachman, B; Purwono, S; Teixeira, J;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Frontiers of Chemical Science and Engineering, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Starch determination in Chlorella vulgaris-a comparison between acid and enzymatic methods  Full Text
AUTORES: Bruno Fernandes ; Giuliano Dragone ; Ana P Abreu; Pedro Geada; Jose Teixeira ; Antonio Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 24, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 49
7
TÍTULO: BRAZILIAN KEFIR: STRUCTURE, MICROBIAL COMMUNITIES AND CHEMICAL COMPOSITION  Full Text
AUTORES: Karina Teixeira Magalhaes; Gilberto Vinicius D de Melo Pereira; Cassia Roberta Campos; Giuliano Dragone ; Rosane Freitas Schwan;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Comparative study of the biochemical changes and volatile compound formations during the production of novel whey-based kefir beverages and traditional milk kefir  Full Text
AUTORES: Karina T Magalhaes; Giuliano Dragone ; Gilberto V D de Melo Pereira; Jose M Oliveira ; Lucilia Domingues ; Jose A Teixeira ; Joao B A E Almeida e Silva; Rosane F Schwan;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 126, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Elaboration of distilled beverage from spent coffee ground
AUTORES: Sampaio, ARM; Mussatto, SI ; Dragone, G ; Oliveira, JMM ; Teixeira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management in 6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management
INDEXADO EM: Scopus Handle
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Nutrient limitation as a strategy for increasing starch accumulation in microalgae  Full Text
AUTORES: Giuliano Dragone ; Bruno D Fernandes ; Ana P Abreu; Antonio A Vicente ; Jose A Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: APPLIED ENERGY, VOLUME: 88, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 271
Página 1 de 2. Total de resultados: 19.