1
TÍTULO: Aromatized olive oils: Influence of flavouring in quality, composition, stability, antioxidants, and antiradical potential  Full Text
AUTORES: Sousa, A; Susana Casal ; Malheiro, R; Lamas, H ; Bento, A; Pereira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 60, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
2
TÍTULO: Can tea extracts protect extra virgin olive oil from oxidation during microwave heating?  Full Text
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Lamas, H ; Bento, A ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 48, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
3
TÍTULO: PHYSICAL CHARACTERISTICS AND DRYING KINETICS OF PORTUGUESE "Longal" CHESTNUT
AUTORES: Ramalhosa, E; Lamas, H ; Pereira, JA; Morais, AMMB;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 6th International Conference on Simulation and Modelling in the Food and Bio-Industry in 6TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON SIMULATION AND MODELLING IN THE FOOD AND BIO-INDUSTRY (FOODSIM 2010)
INDEXADO EM: Scopus WOS Handle