Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Hugo Manuel Lamas Gomes da Costa
AuthID:
R-000-WNW
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (2)
Proceedings Paper (1)
Year Start - End:
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 3
1
TÃTULO:
Aromatized olive oils: Influence of flavouring in quality, composition, stability, antioxidants, and antiradical potential
Full Text
AUTORES:
Sousa, A;
Susana Casal
; Malheiro, R;
Lamas, H
;
Bento, A
;
Pereira, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
60,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
2
TÃTULO:
Can tea extracts protect extra virgin olive oil from oxidation during microwave heating?
Full Text
AUTORES:
Malheiro, R;
Susana Casal
;
Lamas, H
;
Bento, A
;
Pereira, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
48,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
3
TÃTULO:
PHYSICAL CHARACTERISTICS AND DRYING KINETICS OF PORTUGUESE "Longal" CHESTNUT
AUTORES:
Ramalhosa, E
;
Lamas, H
;
Pereira, JA
; Morais, AMMB;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
6th International Conference on Simulation and Modelling in the Food and Bio-Industry
in
6TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON SIMULATION AND MODELLING IN THE FOOD AND BIO-INDUSTRY (FOODSIM 2010)
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Handle
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service