Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Elsa Cristina Dantas Ramalhosa
AuthID:
R-000-4JJ
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (22)
Proceedings Paper (1)
Book Chapter (1)
Year Start - End:
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 24
1
TÃTULO:
Antioxidant activity and bioactive compounds of lettuce improved by espresso coffee residues
Full Text
AUTORES:
Cruz, R
; Gomes, T; Ferreira, A; Mendes, E;
Baptista, P
;
Cunha, S
;
Pereira, JA
;
Ramalhosa, E
;
Susana Casal
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
145
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Application of response surface methodology for obtaining lettuce (Lactuca sativa L) by-products extracts with high antioxidative properties
Full Text
AUTORES:
Teresa Gomes
;
Teresa Delgado
; Anabela Ferreira;
Jose Alberto Pereira
;
Paula Baptista
;
Susana Casal
;
Elsa Ramalhosa
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
44
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Influence of working conditions and practices on fresh-cut lettuce salads quality
Full Text
AUTORES:
Pereira, EL
;
Rodrigues, A
;
Ramalhosa, E
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
33,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Optimization of mead production using Response Surface Methodology
Full Text
AUTORES:
Teresa Gomes
; Carla Barradas;
Teresa Dias
;
Joao Verdial
; Jorge Sa Morais;
Elsa Ramalhosa
;
Leticia M Estevinho
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY,
VOLUME:
59
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Seed oils of ten traditional Portuguese grape varieties with interesting chemical and antioxidant properties
Full Text
AUTORES:
Fernandes, L;
Susana Casal
;
Cruz, R
;
Pereira, JA
;
Ramalhosa, E
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
50,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Vitis vinifera leaves towards bioactivity
Full Text
AUTORES:
Fatima Fernandes;
Elsa Ramalhosa
; Patricia Pires; Joao Verdial;
Patricia Valentao
;
Paula Andrade
;
Albino Bento
;
Jose Alberto Pereira
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
43,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Characterization of regional Portuguese kitchens for alheiras de Vinhais (PGI) production with respect to the processing conditions, final product quality and legal framing
Full Text
AUTORES:
Ramalhosa, E
; Magalhaes, AL;
Pereira, EL
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
26,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Hazelnut (Corylus avellana L.) Cultivars and Antimicrobial Activity
AUTORES:
Ramalhosa, E
; Delgado, T;
Estevinho, L
;
Pereira, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
Nuts and Seeds in Health and Disease Prevention
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Mead production improvements after using a factorial design
AUTORES:
Gomes, T; Barradas, C;
Dias, T
; Verdial, J; Sa Morais, J;
Ramalhosa, E
;
Estevinho, L
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management
in
6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Mead production: Tradition versus modernity
AUTORES:
Ramalhosa, E
; Gomes, T; Pereira, AP;
Dias, T
;
Estevinho, LM
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
Advances in Food and Nutrition Research,
VOLUME:
63
INDEXADO EM:
Scopus
Handle
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 3. Total de resultados: 24.
<<
<
1
2
3
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service