1
TÍTULO: Antioxidant activity and bioactive compounds of lettuce improved by espresso coffee residues  Full Text
AUTORES: Cruz, R ; Gomes, T; Ferreira, A; Mendes, E; Baptista, P ; Cunha, S ; Pereira, JA ; Ramalhosa, E ; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 145
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3
TÍTULO: Influence of working conditions and practices on fresh-cut lettuce salads quality  Full Text
AUTORES: Pereira, EL ; Rodrigues, A ; Ramalhosa, E ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
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4
TÍTULO: Optimization of mead production using Response Surface Methodology  Full Text
AUTORES: Teresa Gomes; Carla Barradas; Teresa Dias ; Joao Verdial; Jorge Sa Morais; Elsa Ramalhosa ; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 59
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5
TÍTULO: Seed oils of ten traditional Portuguese grape varieties with interesting chemical and antioxidant properties  Full Text
AUTORES: Fernandes, L; Susana Casal ; Cruz, R ; Pereira, JA ; Ramalhosa, E ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 50, NÚMERO: 1
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6
TÍTULO: Vitis vinifera leaves towards bioactivity  Full Text
AUTORES: Fatima Fernandes; Elsa Ramalhosa ; Patricia Pires; Joao Verdial; Patricia Valentao ; Paula Andrade ; Albino Bento ; Jose Alberto Pereira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 43, NÚMERO: 1
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8
TÍTULO: Hazelnut (Corylus avellana L.) Cultivars and Antimicrobial Activity
AUTORES: Ramalhosa, E ; Delgado, T; Estevinho, L ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Nuts and Seeds in Health and Disease Prevention
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9
TÍTULO: Mead production improvements after using a factorial design
AUTORES: Gomes, T; Barradas, C; Dias, T ; Verdial, J; Sa Morais, J; Ramalhosa, E ; Estevinho, L ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management in 6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management
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10
TÍTULO: Mead production: Tradition versus modernity
AUTORES: Ramalhosa, E ; Gomes, T; Pereira, AP; Dias, T ; Estevinho, LM ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Advances in Food and Nutrition Research, VOLUME: 63
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