Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
José Manuel Mota Ruivo Martins
AuthID:
R-000-8N2
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (7)
Year Start - End:
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 7
1
TÃTULO:
Effect of long-term betaine supplementation on chemical and physical characteristics of three muscles from the Alentejano pig
Full Text
AUTORES:
Jose M Martins
;
Jose A Neves
;
Amadeu Freitas
;
Jose L Tirapicos
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
92,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Thermal studies on protein isolates of white lupin seeds (Lupinus albus)
Full Text
AUTORES:
Gustavo Guadagnucci Fontanari;
Jose Manuel Martins
;
Marcelo Kobelnik
;
Ieda Aparecida Pastre
; Jose Alfredo G Gomes Areas;
Jose Paschoal Batistuti
;
Fernando Luis Fertonani
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY,
VOLUME:
108,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Betaine supplementation affects the cholesterol but not the lipid profile of pigs
Full Text
AUTORES:
Jose M Martins
;
Jose A Neves
;
Amadeu Freitas
;
Jose L Tirapicos
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
112,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Cholesterol-lowering effects of dietary blue lupin (Lupinus angustifolius L.) in intact and ileorectal anastomosed pigs
AUTORES:
Martins, JM
; Riottot, M; de Abreu, MC;
Viegas Crespo, AM
;
Lanca, MJ
;
Almeida, JA
;
Freire, JB
;
Bento, OP
;
PUBLICAÇÃO:
2005
,
FONTE:
JOURNAL OF LIPID RESEARCH,
VOLUME:
46,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Dietary raw peas (Pisum sativum L.) reduce plasma total and LDL cholesterol and hepatic esterified cholesterol in intact and ileorectal anastomosed pigs fed cholesterol-rich diets
AUTORES:
Martins, JM
; Riottot, M; de Abreu, MC; Lanca, MJ; Viegas Crespo, AM; Almeida, JA;
Freire, JB
; Bento, OP;
PUBLICAÇÃO:
2004
,
FONTE:
JOURNAL OF NUTRITION,
VOLUME:
134,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Effects of ileo-rectal anastomosis on cholesterol metabolism in pigs fed either casein or extruded soya beans
AUTORES:
Bento, OP
;
Martins, JM
;
Lanca, MJ
; de Abreu, MC; Viegas Crespo, AM;
Freire, JPB
;
Almeida, JAA
; Riottot, M;
PUBLICAÇÃO:
2004
,
FONTE:
BRITISH JOURNAL OF NUTRITION,
VOLUME:
91,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Component digestibility of lupin (Lupinus angustifolius) and pea (Pisum sativum) seeds and effects on the small intestine and body organs in anastomosed and intact growing pigs
Full Text
AUTORES:
Salgado, P;
Martins, JM
;
Carvalho, F
;
Abreu, M
;
Freire, JPB
; Toullec, R; Lalles, JP; Bento, O;
PUBLICAÇÃO:
2002
,
FONTE:
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
98,
NÚMERO:
3-4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service