2
TÍTULO: Sampling techniques for the determination of volatile components in grape juice, wine and alcoholic beverages
AUTORES: Costa Freitas, AM ; Gomes da Silva, MDR ; Cabrita, MJ ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Comprehensive Sampling and Sample Preparation, VOLUME: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Phenolic Acids, Phenolic Aldehydes and Furanic Derivatives in Oak Chips: American vs. French Oaks
AUTORES: Cabrita, MJ ; Barrocas Dias, CB ; Costa Freitas, AMC;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 32, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Analytical characteristics of olive oils produced by two different extraction techniques, in the Portuguese olive variety 'Galega Vulgar'  Full Text
AUTORES: Luis Vaz Freire; Jose Manuel J Gouveia; Ana Maria C Costa Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 59, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Impact of malolactic fermentation on low molecular weight phenolic compounds  Full Text
AUTORES: Cabrita, MJ ; Torres, M; Palma, V; Alves, E; Patao, R; Costa M C Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: TALANTA, VOLUME: 74, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: The use of headspace solid phase microextraction for the characterization of volatile compounds in olive oil matrices  Full Text
AUTORES: Laila H Ribeiro; Ana Costa C Freitas ; Marco D R G Gomes da Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: TALANTA, VOLUME: 77, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Aroma compounds in varietal wines from Alentejo, Portugal  Full Text
AUTORES: Maria Joao Cabrita ; Costa Freitas, AMC ; Olga Laureano ; Daniela Borsa; Rocco Di Stefano;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 20, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Glycosidic aroma compounds of some Portuguese grape cultivars  Full Text
AUTORES: Cabrita, MJ ; Freitas, AMC ; Laureano, O ; Di Stefano, R;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 86, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 16.