Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Ana Costa Freitas D. Ludovice
AuthID:
R-000-0N5
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (15)
Book Chapter (1)
Year Start - End:
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 16
1
TÃTULO:
Conversion of hydroxycinnamic acids into volatile phenols in a synthetic medium and in red wine by dekkera bruxellensis [Transformação de ácidos hidroxicinâmicos em fenóis voláteis em meio sintético e em vinho tinto por dekkera bruxellensis]
AUTORES:
Cabrita, MJ
; Palma, V; Patao, R;
Freitas, AMC
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
Ciencia e Tecnologia de Alimentos,
VOLUME:
32,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
2
TÃTULO:
Sampling techniques for the determination of volatile components in grape juice, wine and alcoholic beverages
AUTORES:
Costa Freitas, AM
;
Gomes da Silva, MDR
;
Cabrita, MJ
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
Comprehensive Sampling and Sample Preparation,
VOLUME:
4
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Phenolic Acids, Phenolic Aldehydes and Furanic Derivatives in Oak Chips: American vs. French Oaks
AUTORES:
Cabrita, MJ
;
Barrocas Dias, CB
; Costa Freitas, AMC;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE,
VOLUME:
32,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Sensorial analysis and electronic aroma detection to compare olive oils produced by different extraction methods
Full Text
AUTORES:
Vaz Freire, LTV
;
Cabrita, MJ
;
Gomes da Silva, MDRG
;
Costa Freitas, AMC
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
GRASAS Y ACEITES,
VOLUME:
62,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
5
TÃTULO:
Comprehensive two-dimensional gas chromatography for fingerprint pattern recognition in olive oils produced by two different techniques in Portuguese olive varieties Galega Vulgar, Cobrancosa e Carrasquenha
Full Text
AUTORES:
Torres T Vaz Freire;
Gomes da Silva, MDRG
;
Costa Freitas, AMC
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
ANALYTICA CHIMICA ACTA,
VOLUME:
633,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
6
TÃTULO:
Analytical characteristics of olive oils produced by two different extraction techniques, in the Portuguese olive variety 'Galega Vulgar'
Full Text
AUTORES:
Luis Vaz Freire
; Jose Manuel J Gouveia;
Ana Maria C Costa Freitas
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
GRASAS Y ACEITES,
VOLUME:
59,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Impact of malolactic fermentation on low molecular weight phenolic compounds
Full Text
AUTORES:
Cabrita, MJ
;
Torres, M
; Palma, V; Alves, E; Patao, R;
Costa M C Freitas
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
TALANTA,
VOLUME:
74,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
The use of headspace solid phase microextraction for the characterization of volatile compounds in olive oil matrices
Full Text
AUTORES:
Laila H Ribeiro;
Ana Costa C Freitas
;
Marco D R G Gomes da Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
TALANTA,
VOLUME:
77,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Aroma compounds in varietal wines from Alentejo, Portugal
Full Text
AUTORES:
Maria Joao Cabrita
;
Costa Freitas, AMC
;
Olga Laureano
; Daniela Borsa; Rocco Di Stefano;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS,
VOLUME:
20,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Glycosidic aroma compounds of some Portuguese grape cultivars
Full Text
AUTORES:
Cabrita, MJ
;
Freitas, AMC
;
Laureano, O
; Di Stefano, R;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
86,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 16.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service