1
TÍTULO: Swelling behavior of gelatin-ionic liquid functional polymers  Full Text
AUTORES: Rui Nuno L Leitao de Carvalho; Nuno Miguel T Torres Lourenco ; Pedro Miguel V Vidinha Gomes ; Luis Joaquim P Pina da Fonseca ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF POLYMER SCIENCE PART B-POLYMER PHYSICS, VOLUME: 51, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Towards regioselective enzymatic hydrolysis and glycerolysis of tricaprylin in miniemulsion and the direct preparation of polyurethane from the hydrolysis products  Full Text
AUTORES: Ana Paula D de Lima; Eugen M Aschenbrenner; Sameque do N. Oliveira; Jean Baptiste Doucet; Clemens K Weiss; Ulrich Ziener; Luis P Fonseca ; Nagila M P S Ricardo; Liane L de Freitas; Cesar L Petzhold; Katharina Landfester;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF MOLECULAR CATALYSIS B-ENZYMATIC, VOLUME: 98
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Galacto-oligosaccharides Synthesis from Lactose and Whey by beta-Galactosidase Immobilized in PVA  Full Text
AUTORES: Ruzica Jovanovic Malinovska; Pedro Fernandes ; Eleonora Winkelhausen; Luis Fonseca ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 168, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: OPTIMIZATION OF FLAVOR ESTERS SYNTHESIS BY FUSARIUM SOLANI PISI CUTINASE  Full Text
AUTORES: Dragana P C De Barros; Ana M Azevedo ; Joaquim M S Cabral ; Luis P Fonseca ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY, VOLUME: 36, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Spintronic platforms for biomedical applications  Full Text
AUTORES: Freitas, PP ; Cardoso, FA ; Martins, VC; Martins, SAM ; Loureiro, J ; Amaral, J; Chaves, RC; Cardoso, S ; Fonseca, LP ; Sebastiao, AM ; Pannetier Lecoeur, M; Fermon, C;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: LAB ON A CHIP, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: An assessment of the ultrasonic probe-based enhancement of protein cleavage with immobilized trypsin  Full Text
AUTORES: Goncalo Vale; Hugo M Santos ; Ricardo J Carreira; Luis Fonseca ; Manuel Miro; Victor Cerda; Miguel Reboiro Jato; Jose L Capelo ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: PROTEOMICS, VOLUME: 11, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Effect of gelatin-ionic liquid functional polymers on glucose oxidase and horseradish peroxidase kinetics  Full Text
AUTORES: Nuno M T Lourenco ; Johannes Oesterreicher; Pedro Vidinha ; Susana Barreiros ; Carlos A M Afonso ; Joaquim M S Cabral ; Luis P Fonseca ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: REACTIVE & FUNCTIONAL POLYMERS, VOLUME: 71, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Effect of glucose oxidase incorporation in chitosan edible films properties
AUTORES: Lopes, MI; Martins, JT; Fonseca, LP ; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management in 6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management
INDEXADO EM: Scopus
9
TÍTULO: Evaluation of Ion Jelly biopolymer on glucose biosensing
AUTORES: Lourenco, NMT ; Osterreicher, J; Cabral, JMS ; Fonseca, LP ; Vidinha, P ; Barreiros, S ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 2011 1st Portuguese Meeting in Bioengineering: The Challenge of the XXI Century, ENBENG 2011 in 1st Portuguese Meeting in Biomedical Engineering, ENBENG 2011
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: From Inulin to Fructose Syrups Using Sol-Gel Immobilized Inulinase  Full Text
AUTORES: Goncalo L M Santa; Susana M S A Bernardino; Salome Magalhaes; Vanessa Mendes; Marco P C Marques; Luis P Fonseca ; Pedro Fernandes ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 165, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 11. Total de resultados: 104.