2
TÍTULO: Influence of alpha-tocopherol on physicochemical properties of chitosan-based films  Full Text
AUTORES: Joana T Martins ; Miguel A Cerqueira ; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 27, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 338
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Antioxidant Potential of Two Red Seaweeds from the Brazilian Coasts  Full Text
AUTORES: Bartolomeu W S Souza; Miguel A Cerqueira ; Joana T Martins ; Mafalda A C Quintas; Antonio C S Ferreira ; Jose A Teixeira ; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 71
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Galactomannans use in the development of edible films/coatings for food applications  Full Text
AUTORES: Cerqueira, MA ; Bourbon, AI; Pinheiro, AC ; Martins, JT ; Souza, BWS; Teixeira, JA ; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 22, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 158
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Strategies for evaluation of edible coating formulations - Applications on food quality and safety
AUTORES: Cerqueira, MA ; Martins, JT ; Souza, BWS; Teixeira, JA; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management in 6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management
INDEXADO EM: Scopus Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Effect of Chitosan-Based Coatings on the Shelf Life of Salmon (Salmo salar)  Full Text
AUTORES: Bartolomeu W S Souza; Miguel A Cerqueira ; Hector A Ruiz; Joana T Martins ; Alicia Casariego; Jose A Teixeira ; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 21
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 117
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Evaluation of a chitosan-based edible film as carrier of natamycin to improve the storability of Saloio cheese  Full Text
AUTORES: Fajardo, P; Martins, JT ; Fucinos, C; Pastrana, L; Teixeira, JA ; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 101, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 177
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Influence of electric fields on the structure of chitosan edible coatings  Full Text
AUTORES: Souza, BWS; Cerqueira, MA ; Martins, JT ; Casariego, A; Teixeira, JA ; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 24, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 77
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 11.