Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Joana Teresa Rodrigues Martins
AuthID:
R-000-P2V
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (9)
Review (1)
Proceedings Paper (1)
Year Start - End:
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 11
1
TÃTULO:
Chemical characterization and antioxidant activity of sulfated polysaccharide from the red seaweed Gracilaria birdiae
Full Text
AUTORES:
Bartolomeu W S Souza
;
Miguel A Cerqueira
;
Ana I Bourbon
;
Ana C Pinheiro
;
Joana T Martins
;
Jose A Teixeira
;
Manuel A Coimbra
;
Antonio A Vicente
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
282
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Influence of alpha-tocopherol on physicochemical properties of chitosan-based films
Full Text
AUTORES:
Joana T Martins
;
Miguel A Cerqueira
;
Antonio A Vicente
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
338
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Synergistic effects between kappa-carrageenan and locust bean gum on physicochemical properties of edible films made thereof
Full Text
AUTORES:
Joana T Martins
;
Miguel A Cerqueira
;
Ana I Bourbon
;
Ana C Pinheiro
;
Bartolomeu W S Souza
;
Antonio A Vicente
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
29,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
228
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Antioxidant Potential of Two Red Seaweeds from the Brazilian Coasts
Full Text
AUTORES:
Bartolomeu W S Souza
;
Miguel A Cerqueira
;
Joana T Martins
;
Mafalda A C Quintas
;
Antonio C S Ferreira
;
Jose A Teixeira
;
Antonio A Vicente
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
59,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
71
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Galactomannans use in the development of edible films/coatings for food applications
Full Text
AUTORES:
Cerqueira, MA
;
Bourbon, AI
;
Pinheiro, AC
;
Martins, JT
;
Souza, BWS
;
Teixeira, JA
;
Vicente, AA
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
22,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
158
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Strategies for evaluation of edible coating formulations - Applications on food quality and safety
AUTORES:
Cerqueira, MA
;
Martins, JT
; Souza, BWS;
Teixeira, JA
;
Vicente, AA
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management
in
6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management
INDEXADO EM:
Scopus
Handle
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Effect of Chitosan-Based Coatings on the Shelf Life of Salmon (Salmo salar)
Full Text
AUTORES:
Bartolomeu W S Souza
;
Miguel A Cerqueira
;
Hector A Ruiz
;
Joana T Martins
; Alicia Casariego;
Jose A Teixeira
;
Antonio A Vicente
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
58,
NÚMERO:
21
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
117
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Evaluation of a chitosan-based edible film as carrier of natamycin to improve the storability of Saloio cheese
Full Text
AUTORES:
Fajardo, P;
Martins, JT
;
Fucinos, C
; Pastrana, L;
Teixeira, JA
;
Vicente, AA
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
101,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
177
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Influence of electric fields on the structure of chitosan edible coatings
Full Text
AUTORES:
Souza, BWS
;
Cerqueira, MA
;
Martins, JT
; Casariego, A;
Teixeira, JA
;
Vicente, AA
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
24,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
77
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Seed extracts of Gleditsia triacanthos Functional properties evaluation and incorporation into galactomannan films
Full Text
AUTORES:
Miguel A Cerqueira
;
Bartolomeu W S Souza
;
Joana T Martins
;
Jose A Teixeira
;
Antonio A Vicente
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
43,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
46
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 11.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service