Mário Sérgio Águedo
AuthID: R-000-CZN
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TÃTULO: Use of wheat bran arabinoxylans in chitosan-based films: Effect on physicochemical properties Full Text
AUTORES: Maria J Costa; Miguel A Cerqueira; Hector A Ruiz; Christian Fougnies; Aurore Richel; Antonio A Vicente; Jose A Teixeira; Mario Aguedo;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 66
AUTORES: Maria J Costa; Miguel A Cerqueira; Hector A Ruiz; Christian Fougnies; Aurore Richel; Antonio A Vicente; Jose A Teixeira; Mario Aguedo;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 66
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TÃTULO: The use of olive mill wastewater by wild type Yarrowia lipolytica strains: medium supplementation and surfactant presence effect Full Text
AUTORES: Marlene Lopes ; Carla Araujo; Mario Aguedo; Nelma Gomes; Cristiana Goncalves; Jose Antonio Teixeira ; Isabel Belo ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 84, NÚMERO: 4
AUTORES: Marlene Lopes ; Carla Araujo; Mario Aguedo; Nelma Gomes; Cristiana Goncalves; Jose Antonio Teixeira ; Isabel Belo ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 84, NÚMERO: 4
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TÃTULO: Interactions between bacterial surfaces and milk proteins, impact on food emulsions stability Full Text
AUTORES: Ly, MH; Aguedo, M; Goudot, S; Le, ML; Cayot, P; Teixeira, JA ; Le, TM; M Belin; Wache, Y;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 22, NÚMERO: 5
AUTORES: Ly, MH; Aguedo, M; Goudot, S; Le, ML; Cayot, P; Teixeira, JA ; Le, TM; M Belin; Wache, Y;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 22, NÚMERO: 5
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TÃTULO: Oxygen mass transfer in a biphasic medium: Influence on the biotransformation of methyl ricinoleate into gamma-decalactone by the yeast Yarrowia lipolytica Full Text
AUTORES: Nelma Gomes; Mario Aguedo; Jose Teixeira ; Isabel Belo ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 35, NÚMERO: 3
AUTORES: Nelma Gomes; Mario Aguedo; Jose Teixeira ; Isabel Belo ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 35, NÚMERO: 3
5
TÃTULO: Use of castor oil for aroma production by the yeast Yarrowia lipolytica: Optimization of operating conditions Full Text
AUTORES: Nelma Gomes; Mario Aguedo; José Teixeira; Isabel Belo;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: Journal of Biotechnology, VOLUME: 131, NÚMERO: 2
AUTORES: Nelma Gomes; Mario Aguedo; José Teixeira; Isabel Belo;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: Journal of Biotechnology, VOLUME: 131, NÚMERO: 2
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TÃTULO: Application of a novel oscillatory flow micro-bioreactor to the production of gamma-decalactone in a two immiscible liquid phase medium Full Text
AUTORES: Reis, N; Goncalves, CN; Aguedo, M; Gomes, N; Teixeira, JA ; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 28, NÚMERO: 7
AUTORES: Reis, N; Goncalves, CN; Aguedo, M; Gomes, N; Teixeira, JA ; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 28, NÚMERO: 7
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TÃTULO: Decalactone production by Yarrowia lipolytica under increased O-2 transfer rates Full Text
AUTORES: Aguedo, M; Gomes, N; Escamilla Garcia, E; Wache, Y; Mota, M ; Teixeira, JA ; Belo, I ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 27, NÚMERO: 20
AUTORES: Aguedo, M; Gomes, N; Escamilla Garcia, E; Wache, Y; Mota, M ; Teixeira, JA ; Belo, I ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 27, NÚMERO: 20
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TÃTULO: Surface properties of Yarrowia lipolytica and their relevance to gamma-decalactone formation from methyl ricinoleate Full Text
AUTORES: Aguedo, M; Wache, Y; Belin, JM; Teixeira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 27, NÚMERO: 6
AUTORES: Aguedo, M; Wache, Y; Belin, JM; Teixeira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 27, NÚMERO: 6
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TÃTULO: The use of enzymes and microorganisms for the production of aroma compounds from lipids
AUTORES: Aguedo, M; Ly, MH; Belo, I ; Teixeira, JA ; Belin, JM; Wache, Y;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 4
AUTORES: Aguedo, M; Ly, MH; Belo, I ; Teixeira, JA ; Belin, JM; Wache, Y;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 4
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