2
TÍTULO: The use of olive mill wastewater by wild type Yarrowia lipolytica strains: medium supplementation and surfactant presence effect  Full Text
AUTORES: Marlene Lopes ; Carla Araujo; Mario Aguedo; Nelma Gomes; Cristiana Goncalves; Jose Antonio Teixeira ; Isabel Belo ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 84, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Interactions between bacterial surfaces and milk proteins, impact on food emulsions stability  Full Text
AUTORES: Ly, MH; Aguedo, M; Goudot, S; Le, ML; Cayot, P; Teixeira, JA ; Le, TM; M Belin; Wache, Y;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 22, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Use of castor oil for aroma production by the yeast Yarrowia lipolytica: Optimization of operating conditions  Full Text
AUTORES: Nelma Gomes; Mario Aguedo; José Teixeira; Isabel Belo;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: Journal of Biotechnology, VOLUME: 131, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef
7
TÍTULO: Decalactone production by Yarrowia lipolytica under increased O-2 transfer rates  Full Text
AUTORES: Aguedo, M; Gomes, N; Escamilla Garcia, E; Wache, Y; Mota, M ; Teixeira, JA ; Belo, I ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 27, NÚMERO: 20
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Surface properties of Yarrowia lipolytica and their relevance to gamma-decalactone formation from methyl ricinoleate  Full Text
AUTORES: Aguedo, M; Wache, Y; Belin, JM; Teixeira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 27, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: The use of enzymes and microorganisms for the production of aroma compounds from lipids
AUTORES: Aguedo, M; Ly, MH; Belo, I ; Teixeira, JA ; Belin, JM; Wache, Y;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS