3
TÍTULO: Development of Active and Nanotechnology-based Smart Edible Packaging Systems: Physical-chemical Characterization  Full Text
AUTORES: Cerqueira, MA ; Costa, MJ; Fucinos, C; Pastrana, LM; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food and Bioprocess Technology, VOLUME: 7, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 23
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Physical Characterisation of an Alginate/Lysozyme Nano-Laminate Coating and Its Evaluation on 'Coalho' Cheese Shelf Life  Full Text
AUTORES: de S. Medeiros, BG; Souza, MP; Pinheiro, AC; Bourbon, AI; Cerqueira, MA ; Vicente, AA ; Carneiro da Cunha, MG;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food and Bioprocess Technology, VOLUME: 7, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 77
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Quercetin-Loaded Lecithin/Chitosan Nanoparticles for Functional Food Applications  Full Text
AUTORES: Souza, MP; Vaz, AFM; Correia, MTS; Cerqueira, MA ; Vicente, AA ; Carneiro da Cunha, MG;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food and Bioprocess Technology, VOLUME: 7, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 123
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Effects of Interactions between the Constituents of Chitosan-Edible Films on Their Physical Properties  Full Text
AUTORES: Miguel A Cerqueira ; Bartolomeu W S Souza; Jose A Teixeira ; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 5, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 41
Página 1 de 4. Total de resultados: 37.