Miguel António Machado Rodrigues
AuthID: R-000-D7J
1
TÃTULO: Isolation of emerging human pathogens and foodborne pathogens in clinical cases of infections from dogs and cats admitted to a veterinary clinic in northern Portugal; [Izolacija emergentnih ljudskih patogena i patogena koji se prenose hranom u kliničkim slučajevima infekcija od pasa i mačaka zaprimljenih u veterinarsku kliniku u sjevernom Portugalu]
AUTORES: Rodrigues, MA; Coelho, AC; Fontes, MC; Esteves, A; Costa, JA;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Veterinarska Stanica, VOLUME: 55, NÚMERO: 1
AUTORES: Rodrigues, MA; Coelho, AC; Fontes, MC; Esteves, A; Costa, JA;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Veterinarska Stanica, VOLUME: 55, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: Detoxification Methods of Jatropha curcas Seed Cake and Its Potential Utilization as Animal Feed
AUTORES: de Barros, Candida Rita; Ferreira, Luis Miguel Mendes; Fraga, Irene; Mourao, Jose Luis; Rodrigues, Miguel Antonio Machado;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
AUTORES: de Barros, Candida Rita; Ferreira, Luis Miguel Mendes; Fraga, Irene; Mourao, Jose Luis; Rodrigues, Miguel Antonio Machado;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
3
TÃTULO: Unlocking the Potential of Spent Mushroom Substrate (SMS) for Enhanced Agricultural Sustainability: From Environmental Benefits to Poultry Nutrition Full Text
AUTORES: Baptista, Filipa; Almeida, Mariana; Paie Ribeiro, Jessica; Barros, Ana Novo; Rodrigues, Miguel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LIFE-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
AUTORES: Baptista, Filipa; Almeida, Mariana; Paie Ribeiro, Jessica; Barros, Ana Novo; Rodrigues, Miguel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LIFE-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
4
TÃTULO: Nutraceutical Potential of <i>Lentinula edodes</i>' Spent Mushroom Substrate: A Comprehensive Study on Phenolic Composition, Antioxidant Activity, and Antibacterial Effects
AUTORES: Baptista, Filipa; Campos, Joana; Costa Silva, Valeria; Pinto, Ana Rita; Saavedra, Maria Jose; Ferreira, Luis Mendes; Rodrigues, Miguel; Barros, Ana Novo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF FUNGI, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
AUTORES: Baptista, Filipa; Campos, Joana; Costa Silva, Valeria; Pinto, Ana Rita; Saavedra, Maria Jose; Ferreira, Luis Mendes; Rodrigues, Miguel; Barros, Ana Novo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF FUNGI, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
5
TÃTULO: Biovalorization of Grape Stalks as Animal Feed by Solid State Fermentation Using White-Rot Fungi
AUTORES: Costa Silva, Valeria; Anunciacao, Mariana; Andrade, Ederson; Fernandes, Lisete; Costa, Aida; Fraga, Irene; Barros, Ana; Marques, Guilhermina; Ferreira, Luis; Rodrigues, Miguel;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 13
AUTORES: Costa Silva, Valeria; Anunciacao, Mariana; Andrade, Ederson; Fernandes, Lisete; Costa, Aida; Fraga, Irene; Barros, Ana; Marques, Guilhermina; Ferreira, Luis; Rodrigues, Miguel;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 13
6
TÃTULO: Evaluation of N-alkanes as Faecal Markers to Estimate Diet Composition, Feed Intake, and Digestibility in European Bison (Bison bonasus)
AUTORES: Mendes Ferreira, LM; Pereira, D; Lourenço, A; Rodrigues, M;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: International Journal of Zoology, VOLUME: 2022
AUTORES: Mendes Ferreira, LM; Pereira, D; Lourenço, A; Rodrigues, M;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: International Journal of Zoology, VOLUME: 2022
7
TÃTULO: Development of a Cowpea Immature Pod Purée: An Opportunity for the Elderly to Improve Their Autonomy in Daily Living Activities and Quality of Life
AUTORES: Catarina Passão; Alfredo Aires ; Miguel Rodrigues; Luís Ferreira; Irene Gouvinhas; Ana Barros;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ECMC 2022
AUTORES: Catarina Passão; Alfredo Aires ; Miguel Rodrigues; Luís Ferreira; Irene Gouvinhas; Ana Barros;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ECMC 2022
8
TÃTULO: Incorporation of untreated or white-rot fungi treated cowpea stover on performance, digestibility, health and meat quality of growing rabbits Full Text
AUTORES: Andrade, E; Pinheiro, V; Costa Silva, V; Marques, G; Alves, A; Serra, C ; Cone, JW; Saavedra, MJ; Barros, A; Ferreira, L; Rodrigues, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 281
AUTORES: Andrade, E; Pinheiro, V; Costa Silva, V; Marques, G; Alves, A; Serra, C ; Cone, JW; Saavedra, MJ; Barros, A; Ferreira, L; Rodrigues, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 281
9
TÃTULO: Recovery of bioactive compounds from white grape (Vitis vinifera L.) stems as potential antimicrobial agents for human health
AUTORES: Leal, C; Santos, RA; Pinto, R; Queiroz, M; Rodrigues, M; Saavedra, MJ; Barros, A; Gouvinhas, I;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SAUDI JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES, VOLUME: 27, NÚMERO: 4
AUTORES: Leal, C; Santos, RA; Pinto, R; Queiroz, M; Rodrigues, M; Saavedra, MJ; Barros, A; Gouvinhas, I;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SAUDI JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES, VOLUME: 27, NÚMERO: 4
10
TÃTULO: Pretreatment of Grape Stalks by Fungi: Effect on Bioactive Compounds, Fiber Composition, Saccharification Kinetics and Monosaccharides Ratio Full Text
AUTORES: Fernandes, JMC; Fraga, I; Sousa RMOF ; Rodrigues, MAM; Sampaio, A ; Bezerra, RMF; Dias, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH, VOLUME: 17, NÚMERO: 16
AUTORES: Fernandes, JMC; Fraga, I; Sousa RMOF ; Rodrigues, MAM; Sampaio, A ; Bezerra, RMF; Dias, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH, VOLUME: 17, NÚMERO: 16