1
TÍTULO: Evaluation of food safety training on hygienic conditions in food establishments  Full Text
AUTORES: Soares, K; Garcia Diez, J; Esteves, A ; Oliveira, I ; Saraiva, C;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 34, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 30
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Huffmanela sp (Nematoda: Trichosomoididae) muscular parasite from Trisopterus luscus captured off the Portuguese coast
AUTORES: Alexandra Esteves ; Fernanda Seixas ; Susana Carvalho; Nuno Nazario; Miguel Mendes; Conceicao Martins;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: DISEASES OF AQUATIC ORGANISMS, VOLUME: 84, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: A comparison of the physicochemical and sensory characteristics of alheira samples from different-sized producers  Full Text
AUTORES: Patarata, L ; Judas, I; Silva, JA ; Esteves, A ; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 79, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Freshness and hygienic quality of fish sold in a Portuguese town [Estado de frescor e qualidade higiênica do pescado vendido numa cidade do interior de Portugal]
AUTORES: Fontes, MC ; Esteves, A ; Caldeira, F; Saraiva, C; Vieira Pinto, M ; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinaria e Zootecnia, VOLUME: 59, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Multiple correspondence analysis and random amplified polymorphic DNA molecular typing to assess the sources of Staphylocloccus aureus contamination in alheira production lines
AUTORES: Esteves, A ; Patarata, L ; Aymerich, T; Garriga, M; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 70, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Tracing Salmonella in Alheira processing plants  Full Text
AUTORES: Esteves, A ; Aymerich, T; Garriga, M; Patarata, L ; Fontes, MC ; Martins, C;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 103, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID