1
TÍTULO: Voltammetric assay for the aging of beer  Full Text
AUTORES: Guido, LF ; Fortunato, NA; Rodrigues, JA ; Barros, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 51, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 23
2
TÍTULO: 1,3-Dimethoxybenzene, a newly identified component of port wine  Full Text
AUTORES: Rogerson, FSS; Azevedo, Z; Fortunato, N; de Freitas, VAP ;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: 14th Luso-Galician Meeting on Chemistry in JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 82, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 14
3
TÍTULO: Chemicals with sweet aroma descriptors found in Portuguese wines from the Douro region: 2,6,6-Trimethylcyclohex-2-ene-1,4-dione and diacetyl  Full Text
AUTORES: Rogerson, FSS; Castro, H ; Fortunato, N; Azevedo, Z; Macedo, A; De Freitas, VAP ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 49, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 40