Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Victor Armando Pereira Freitas
AuthID:
R-000-HGE
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (382)
Review (30)
Book Chapter (11)
Abstract (8)
Article in Press (7)
Proceedings Paper (5)
Correction (5)
Unpublished (5)
Editorial Material (4)
Year Start - End:
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
-
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 457
1
TÃTULO:
Impact of food additives (sodium carbonate and ammonium bicarbonate) on interactions between astringent compounds and an oral cell model
Full Text
AUTORES:
Jesus, Monica; Bravo, Carlo; Guerreiro, Carlos; Brandao, Elsa; Ramos, Rui M.; Mateus, Nuno;
de Freitas, Victor
; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
467
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
2
TÃTULO:
Synthesis of novel pyranoflavylium-based dyes as promising photosensitizers for antimicrobial photodynamic inactivation
AUTORES:
Araujo, Paula
; Correia, Patricia; Mateus, Nuno;
de Freitas, Victor
;
Fernandes, Iva
;
Cruz, Luis
;
Oliveira, Joana
;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
DYES AND PIGMENTS,
VOLUME:
233
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
A look upon the adsorption of different astringent agents to oral models: Understanding the contribution of alternative mechanisms in astringency
Full Text
AUTORES:
Guerreiro, Carlos; Rinaldi, Alessandra;
Brandao, Elsa
; de Jesus, Monica; Goncalves, Leonor; Mateus, Nuno;
de Freitas, Victor
; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
448
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Acidochromic Free-Standing Multilayered Chitosan-Pyranoflavylium/Alginate Membranes toward Food Smart Packaging Applications
AUTORES:
Cunha, Mariana;
de Freitas, Victor
;
Borges, Joao
; Mano, Joao F.; Rodrigues, Joao M. M.;
Cruz, Luis
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
ACS APPLIED POLYMER MATERIALS,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Analysis of pyranoanthocyanins, polymeric pigments and colour parameters in Port wines
AUTORES:
Mesquita, Jessica Lea; Escott, Carlos; Graca, Antonio;
de Freitas, Victor
; Morata, Antonio;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
OENO ONE,
VOLUME:
58,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Chitosan/Polyvinyl Alcohol-Based Biofilms Using Ternary Deep Eutectic Solvents towards Innovative Color-Stabilizing Systems for Anthocyanins
Full Text
AUTORES:
de Souza, Hileia K. S.
; Guimaraes, Marta;
Mateus, Nuno
;
de Freitas, Victor
;
Cruz, Luis
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Comparing the Chemistry of Malvidin-3-O-glucoside and Malvidin-3,5-O-diglucoside Networks: A Holistic Approach to the Acidic and Basic Paradigms with Implications in Biological Studies
Full Text
AUTORES:
Seco, Andre; Pereira, Ana Rita; Camuenho, Ambrosio;
Oliveira, Joana
; Dias, Ricardo; Bras, Natercia F.;
Basilio, Nuno
;
Parola, A. Jorge
;
Lima, Joao C.
;
de Freitas, Victor
;
Pina, Fernando
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
72,
NÚMERO:
13
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Development of a cell-based quaternary system to unveil the effect of pectic polysaccharides on oral astringency
Full Text
AUTORES:
Brandao, Elsa
; Jesus, Monica; Guerreiro, Carlos; Maricato, Elia;
Coimbra, Manuel A.
;
Mateus, Nuno
;
de Freitas, Victor
;
Soares, Susana
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
CARBOHYDRATE POLYMERS,
VOLUME:
323
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Dietary (poly)phenols as modulators of the biophysical properties in endothelial cell membranes: its impact on nitric oxide bioavailability in hypertension
Full Text
AUTORES:
Reis, Ana;
Rocha, Barbara S.
;
Laranjinha, Joao
;
de Freitas, Victor
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FEBS LETTERS
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Exploring acylated anthocyanin-based extracts as a natural alternative to synthetic food dyes: Stability and application insights
Full Text
AUTORES:
Pereira, Ana Rita; Fernandes, Virginia Cruz; Delerue Matos, Cristina;
de Freitas, Victor
; Mateus, Nuno; Oliveira, Joana;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
461
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 46. Total de resultados: 457.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service