Oldemiro Aguiar Rego
AuthID: R-000-DWC
1
TÃTULO: Changes in milk production and milk fatty acid composition of cows switched from pasture to a total mixed ration diet and back to pasture Full Text
AUTORES: Oldemiro A Rego; Ana R J Cabrita ; Henrique J D Rosa; Susana P Alves; Vera Duarte; Anonio J M Fonseca ; Carlos F M Vouzela; Fernando Rocha Pires; Rui J B Bessa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 15, NÚMERO: 1
AUTORES: Oldemiro A Rego; Ana R J Cabrita ; Henrique J D Rosa; Susana P Alves; Vera Duarte; Anonio J M Fonseca ; Carlos F M Vouzela; Fernando Rocha Pires; Rui J B Bessa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 15, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Characterization of the bacterial biodiversity in Pico cheese (an artisanal Azorean food) Full Text
AUTORES: Riquelme, C; Camara, S; Dapkevicius, MDNE ; Vinuesa, P; da Silva, CCG; Malcata, FX; Rego, OA;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 192
AUTORES: Riquelme, C; Camara, S; Dapkevicius, MDNE ; Vinuesa, P; da Silva, CCG; Malcata, FX; Rego, OA;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 192
3
TÃTULO: Effect of corn supplementation of grass finishing of Holstein bulls on fatty acid composition of meat lipids
AUTORES: Rosa, HJD; Rego, OA; Silva, CCG; Alves, SP; Alfaia, CMM; Prates, JAM; Bessa, RJB;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 92, NÚMERO: 8
AUTORES: Rosa, HJD; Rego, OA; Silva, CCG; Alves, SP; Alfaia, CMM; Prates, JAM; Bessa, RJB;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 92, NÚMERO: 8