Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Rui Manuel Pereira da Silva Bessa
AuthID:
R-000-JXN
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (87)
Proceedings Paper (1)
Review (1)
Year Start - End:
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 89
1
TÃTULO:
Carcass fat partitioning and meat quality of Alentejana and Barrosa young bulls fed high or low maize silage diets
AUTORES:
Costa, ASH;
Costa, P
;
Bessa, RJB
;
Lemos, JPC
; Simoes, JA; Santos Silva, J;
Fontes, CMGA
;
Prates, JAM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Detailed Dimethylacetal and Fatty Acid Composition of Rumen Content from Lambs Fed Lucerne or Concentrate Supplemented with Soybean Oil
AUTORES:
Alves, SP
; Santos Silva, J;
Cabrita, ARJ
;
Fonseca, AJM
;
Bessa, RJB
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
PLOS ONE,
VOLUME:
8,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Differential effects of reduced protein diets on fatty acid composition and gene expression in muscle and subcutaneous adipose tissue of Alentejana purebred and Large White x Landrace x Pietrain crossbred pigs
AUTORES:
Marta S Madeira
;
Virginia M R Pires
;
Cristina M Alfaia
;
Ana S H Costa
; Richard Luxton; Olena Doran;
Rui J B Bessa
;
Jose A M Prates
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
BRITISH JOURNAL OF NUTRITION,
VOLUME:
110,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
4
TÃTULO:
Does the Fat Tailed Damara Ovine Breed Have a Distinct Lipid Metabolism Leading to a High Concentration of Branched Chain Fatty Acids in Tissues?
AUTORES:
Alves, SP
;
Bessa, RJB
; Quaresma, MAG; Kilminster, T; Scanlon, T; Oldham, C; Milton, J; Greeff, J;
Almeida, AM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
PLOS ONE,
VOLUME:
8,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Eating quality of "Vitela Tradicional do Montado"-PGI veal and Mertolenga-PDO veal and beef
Full Text
AUTORES:
Ana C G Monteiro
; Eduardo Gomes;
Antonio S Barreto
;
Marina F Silva
;
Magda A Fontes
;
Rui J B Bessa
;
Jose P C Lemos
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
94,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Effect of nitrogen sources on in vitro fermentation profiles and microbial yield using equine caecal contents
Full Text
AUTORES:
Santos, AS
;
Ferreira, LMM
; Martin Rosset, W;
Cone, JW
;
Bessa, RJB
;
Rodrigues, MAM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
182,
NÚMERO:
1-4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
7
TÃTULO:
Effect of pig breed and dietary protein level on selected fatty acids and stearoyl-coenzyme A desaturase protein expression in longissimus muscle and subcutaneous fat
AUTORES:
Bessa, RJB
; Hughes, RA;
Jeronimo, E
; Moreira, OC;
Prates, JAM
; Doran, O;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE,
VOLUME:
91,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
Fatty acid composition of porcine cumulus oocyte complexes (COC) during maturation: effect of the lipid modulators trans-10, cis-12 conjugated linoleic acid (t10,c12 CLA) and forskolin
Full Text
AUTORES:
Prates, EG;
Alves, SP
; Marques, CC; Baptista, MC; Horta, AEM;
Bessa, RJB
;
Pereira, RM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
IN VITRO CELLULAR & DEVELOPMENTAL BIOLOGY-ANIMAL,
VOLUME:
49,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
9
TÃTULO:
Genetic Background and Diet Impact Beef Fatty Acid Composition and Stearoyl-CoA Desaturase mRNA Expression
Full Text
AUTORES:
Costa, ASH; Silva, MP;
Alfaia, CPM
;
Pires, VMR
;
Fontes, CMGA
;
Bessa, RJB
;
Prates, JAM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
LIPIDS,
VOLUME:
48,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Heterosis for meat quality and fatty acid profiles in crosses among Bos indicus and Bos taurus finished on pasture or grain
Full Text
AUTORES:
Gama, LT
; Bressan, MC; Rodrigues, EC; Rossato, LV; Moreira, OC;
Alves, SP
;
Bessa, RJB
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 9. Total de resultados: 89.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service