1
TÍTULO: Carcass fat partitioning and meat quality of Alentejana and Barrosa young bulls fed high or low maize silage diets
AUTORES: Costa, ASH; Costa, P ; Bessa, RJB ; Lemos, JPC ; Simoes, JA; Santos Silva, J; Fontes, CMGA ; Prates, JAM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Detailed Dimethylacetal and Fatty Acid Composition of Rumen Content from Lambs Fed Lucerne or Concentrate Supplemented with Soybean Oil
AUTORES: Alves, SP ; Santos Silva, J; Cabrita, ARJ ; Fonseca, AJM ; Bessa, RJB ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: PLOS ONE, VOLUME: 8, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Does the Fat Tailed Damara Ovine Breed Have a Distinct Lipid Metabolism Leading to a High Concentration of Branched Chain Fatty Acids in Tissues?
AUTORES: Alves, SP; Bessa, RJB ; Quaresma, MAG; Kilminster, T; Scanlon, T; Oldham, C; Milton, J; Greeff, J; Almeida, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: PLOS ONE, VOLUME: 8, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Eating quality of "Vitela Tradicional do Montado"-PGI veal and Mertolenga-PDO veal and beef  Full Text
AUTORES: Ana C G Monteiro ; Eduardo Gomes; Antonio S Barreto ; Marina F Silva; Magda A Fontes ; Rui J B Bessa ; Jose P C Lemos ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 94, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Effect of nitrogen sources on in vitro fermentation profiles and microbial yield using equine caecal contents  Full Text
AUTORES: Santos, AS ; Ferreira, LMM ; Martin Rosset, W; Cone, JW; Bessa, RJB ; Rodrigues, MAM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 182, NÚMERO: 1-4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Effect of pig breed and dietary protein level on selected fatty acids and stearoyl-coenzyme A desaturase protein expression in longissimus muscle and subcutaneous fat
AUTORES: Bessa, RJB ; Hughes, RA; Jeronimo, E; Moreira, OC; Prates, JAM ; Doran, O;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 91, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Fatty acid composition of porcine cumulus oocyte complexes (COC) during maturation: effect of the lipid modulators trans-10, cis-12 conjugated linoleic acid (t10,c12 CLA) and forskolin  Full Text
AUTORES: Prates, EG; Alves, SP ; Marques, CC; Baptista, MC; Horta, AEM; Bessa, RJB ; Pereira, RM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: IN VITRO CELLULAR & DEVELOPMENTAL BIOLOGY-ANIMAL, VOLUME: 49, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Genetic Background and Diet Impact Beef Fatty Acid Composition and Stearoyl-CoA Desaturase mRNA Expression  Full Text
AUTORES: Costa, ASH; Silva, MP; Alfaia, CPM ; Pires, VMR ; Fontes, CMGA ; Bessa, RJB ; Prates, JAM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: LIPIDS, VOLUME: 48, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Heterosis for meat quality and fatty acid profiles in crosses among Bos indicus and Bos taurus finished on pasture or grain  Full Text
AUTORES: Gama, LT; Bressan, MC; Rodrigues, EC; Rossato, LV; Moreira, OC; Alves, SP ; Bessa, RJB ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 9. Total de resultados: 89.