1
TÍTULO: Genetic Background and Diet Impact Beef Fatty Acid Composition and Stearoyl-CoA Desaturase mRNA Expression  Full Text
AUTORES: Costa, ASH; Silva, MP; Alfaia, CPM ; Pires, VMR ; Fontes, CMGA ; Bessa, RJB ; Prates, JAM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: LIPIDS, VOLUME: 48, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: The increased intramuscular fat promoted by dietary lysine restriction in lean but not in fatty pig genotypes improves pork sensory attributes
AUTORES: Madeira, MS; Costa, P; Alfaia, CM ; Lopes, PA ; Bessa, RJB ; Lemos, JPC ; Prates, JAM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 91, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Biogenic amine formation in turkey meat under modified atmosphere packaging with extended shelf life: Index of freshness
AUTORES: Fraqueza, MJ ; Alfaia, CM ; Barreto, AS ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Poultry Science, VOLUME: 91, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus
4
TÍTULO: Biogenic amine formation in turkey meat under modified atmosphere packaging with extended shelf life: Index of freshness
AUTORES: Fraqueza, MJ ; Alfaia, CM ; Barreto, AS ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 91, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Effect of dietary grape seed extract and Cistus ladanifer L. in combination with vegetable oil supplementation on lamb meat quality  Full Text
AUTORES: Eliana Jeronimo; Cristina M M Alfaia ; Susana P Alves ; Maria T P Dentinho; Jose A M Prates ; Valentina Vasta; Jose Santos Silva; Rui J B Bessa ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 92, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Lipid composition and nutritional quality of intramuscular fat in Charneca-PDO beef  Full Text
AUTORES: Jose M Pestana ; Ana S H Costa; Cristina M Alfaia ; Paulo Costa ; Susana V Martins ; Susana P Alves ; Rui J B Bessa ; Jose A M Prates ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 234, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 4. Total de resultados: 32.