Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Cristina Maria Riscado Pereira Mateus Alfaia
AuthID:
R-000-40K
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (32)
Year Start - End:
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 32
1
TÃTULO:
Genetic Background and Diet Impact Beef Fatty Acid Composition and Stearoyl-CoA Desaturase mRNA Expression
Full Text
AUTORES:
Costa, ASH; Silva, MP;
Alfaia, CPM
;
Pires, VMR
;
Fontes, CMGA
;
Bessa, RJB
;
Prates, JAM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
LIPIDS,
VOLUME:
48,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
The increased intramuscular fat promoted by dietary lysine restriction in lean but not in fatty pig genotypes improves pork sensory attributes
AUTORES:
Madeira, MS
; Costa, P;
Alfaia, CM
;
Lopes, PA
;
Bessa, RJB
;
Lemos, JPC
;
Prates, JAM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE,
VOLUME:
91,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
3
TÃTULO:
Biogenic amine formation in turkey meat under modified atmosphere packaging with extended shelf life: Index of freshness
AUTORES:
Fraqueza, MJ
;
Alfaia, CM
;
Barreto, AS
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
Poultry Science,
VOLUME:
91,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
4
TÃTULO:
Biogenic amine formation in turkey meat under modified atmosphere packaging with extended shelf life: Index of freshness
AUTORES:
Fraqueza, MJ
;
Alfaia, CM
;
Barreto, AS
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
POULTRY SCIENCE,
VOLUME:
91,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
5
TÃTULO:
Dietary CLA Combined with Palm Oil or Ovine Fat Differentially Influences Fatty Acid Deposition in Tissues of Obese Zucker Rats
Full Text
AUTORES:
Susana V Martins
;
Paula A Lopes
;
Susana P Alves
;
Cristina M Alfaia
;
Matilde F Castro
;
Rui J B Bessa
;
Jose A M Prates
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
LIPIDS,
VOLUME:
47,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Effect of dietary grape seed extract and Cistus ladanifer L. in combination with vegetable oil supplementation on lamb meat quality
Full Text
AUTORES:
Eliana Jeronimo;
Cristina M M Alfaia
;
Susana P Alves
; Maria T P Dentinho;
Jose A M Prates
; Valentina Vasta; Jose Santos Silva;
Rui J B Bessa
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
92,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
7
TÃTULO:
Effect of low- and high-forage diets on meat quality and fatty acid composition of Alentejana and Barrosa beef breeds
AUTORES:
Costa, P
;
Lemos, JP
;
Lopes, PA
;
Alfaia, CM
;
Costa, ASH
;
Bessa, RJB
;
Prates, JAM
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
ANIMAL,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
Effect of slaughter season and muscle type on the fatty acid composition, including conjugated linoleic acid isomers, and nutritional value of intramuscular fat in organic beef
Full Text
AUTORES:
Jose M Pestana
;
Ana S H Costa
;
Susana V Martins
;
Cristina M Alfaia
;
Susana P Alves
;
Paula A Lopes
;
Rui J B Bessa
;
Jose A M Prates
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
92,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
9
TÃTULO:
Lipid composition and nutritional quality of intramuscular fat in Charneca-PDO beef
Full Text
AUTORES:
Jose M Pestana
;
Ana S H Costa
;
Cristina M Alfaia
;
Paulo Costa
;
Susana V Martins
;
Susana P Alves
;
Rui J B Bessa
;
Jose A M Prates
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
234,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
10
TÃTULO:
Seasonal changes and muscle type effect on the nutritional quality of intramuscular fat in Mirandesa-PDO veal
Full Text
AUTORES:
Jose M Pestana
;
Ana S H Costa
;
Susana P Alves
;
Susana V Martins
;
Cristina M Alfaia
;
Rui J B Bessa
;
Jose A M Prates
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
90,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 4. Total de resultados: 32.
<<
<
1
2
3
4
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service