1
TÍTULO: A Critical Review of Risk Assessment Models for Listeria monocytogenes in Meat and Meat Products
AUTORES: Gonzales Barron, Ursula; Cadavez, Vasco; De Oliveira Mota, Juliana; Guillier, Laurent; Sanaa, Moez;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Genetic Identification and Technological Potential of Indigenous Lactic Acid Bacteria Isolated from Alheira, a Traditional Portuguese Sausage
AUTORES: Fernandes, Nathalia; Faria, Ana Sofia; Carvalho, Lais; Choupina, Altino; Rodrigues, Carina; Gonzales Barron, Ursula; Cadavez, Vasco;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: A Critical Review of Risk Assessment Models for Listeria monocytogenes in Seafood
AUTORES: Gonzales Barron, Ursula; Cadavez, Vasco; Mota, Juliana De Oliveira; Guillier, Laurent; Sanaa, Moez;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: A Critical Review of Risk Assessment Models for Listeria monocytogenes in Produce
AUTORES: Gonzales Barron, Ursula; Cadavez, Vasco; Mota, Juliana De Oliveira; Guillier, Laurent; Sanaa, Moez;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: A Critical Review of Risk Assessment Models for <em>Listeria monocytogenes</em> in Seafood
AUTORES: Ursula Gonzales-Barron; Vasco Cadavez; Juliana De Oliveira Mota; Laurent Guillier; Moez Sanaa;
PUBLICAÇÃO: 2024
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: A Critical Review of Risk Assessment Models for Listeria monocytogenes in Produce
AUTORES: Ursula Gonzales-Barron; Vasco Cadavez; Juliana De Oliveira Mota; Laurent Guillier; Moez Sanaa;
PUBLICAÇÃO: 2024
INDEXADO EM: CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Susceptibility of Foodborne Pathogens to Milk-Origin Lactic Acid Bacteria Supernatants: A Comprehensive Meta-Regression Study
AUTORES: Fernandes, Nathalia; Loforte, Yara; Cadavez, Vasco; Gonzales Barron, Ursula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Shotgun metagenomic investigation of foodborne pathogens and antimicrobial resistance genes in artisanal fermented meat products from the Mediterranean area
AUTORES: Indio, Valentina; Oliveri, Chiara; Lucchi, Alex; Savini, Federica; Gonzales Barron, Ursula; Skandamis, Panagiotis; Achemchem, Fouad; Manfreda, Gerardo; Serraino, Andrea; De Cesare, Alessandra;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Susceptibility of Foodborne Pathogens to Milk-Origin Lactic Acid Bacteria Supernatants: A Comprehensive Meta-Regression Study
AUTORES: Nathália Fernandes; Yara Loforte; Vasco Cadavez; Ursula Gonzales-Barron;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Foods, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Comparative analysis of the microbiome composition of artisanal cheeses produced in the Mediterranean area
AUTORES: Valentina Indio; Ursula Gonzales-Barron; Chiara Oliveri; Alex Lucchi; Antonio Valero; Fouad Achemchem; Gerardo Manfreda; Federica Savini; Andrea Serraino; Alessandra De Cesare;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Italian Journal of Food Safety
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 17. Total de resultados: 161.