Ana Rosa Leal Lino
AuthID: R-000-1F7
1
TÃTULO: Comparison of European recommendations about patient blood management in postpartum haemorrhage Full Text
AUTORES: Leal, Rosa; Lanca, Filipa;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TRANSFUSION MEDICINE
AUTORES: Leal, Rosa; Lanca, Filipa;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TRANSFUSION MEDICINE
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


2
TÃTULO: The corrosion resistance of Wiron (R) 88 in the presence of S. mutans and S. sobrinus bacteria Full Text
AUTORES: Luis Proença ; Barroso, H; Figueiredo, N; Lino, AR; Capelo, S; Fonseca, ITE;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF MATERIALS SCIENCE-MATERIALS IN MEDICINE, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
AUTORES: Luis Proença ; Barroso, H; Figueiredo, N; Lino, AR; Capelo, S; Fonseca, ITE;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF MATERIALS SCIENCE-MATERIALS IN MEDICINE, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Elemental composition of four farmed fish produced in Portugal Full Text
AUTORES: Helena M Lourenco; Claudia Afonso; Patricia Anacleto; Maria F Martins; Maria L Nunes ; Ana R Lino;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 63, NÚMERO: 7
AUTORES: Helena M Lourenco; Claudia Afonso; Patricia Anacleto; Maria F Martins; Maria L Nunes ; Ana R Lino;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 63, NÚMERO: 7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


4
TÃTULO: Elemental composition of four farmed fish produced in Portugal Full Text
AUTORES: Helena M Lourenço; Cláudia Afonso; Patrícia Anacleto; Maria F Martins; Maria L Nunes; Ana R Lino;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: International Journal of Food Sciences and Nutrition - Int J Food Sci Nutr, VOLUME: 63, NÚMERO: 7
AUTORES: Helena M Lourenço; Cláudia Afonso; Patrícia Anacleto; Maria F Martins; Maria L Nunes; Ana R Lino;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: International Journal of Food Sciences and Nutrition - Int J Food Sci Nutr, VOLUME: 63, NÚMERO: 7
INDEXADO EM:
CrossRef

5
TÃTULO: Biochemical characterization of sulphate reducing bacteria isolated from Tagus Estuary (Lisbon, Portugal) exhibiting resistance to mercury compounds to evaluate their contribution to mercury cycle Full Text
AUTORES: Figueiredo, N; Serralheiro, ML; Lino, AR; Carvalho, C;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 47th Congress of the European-Societies-of-Toxicology in TOXICOLOGY LETTERS, VOLUME: 205
AUTORES: Figueiredo, N; Serralheiro, ML; Lino, AR; Carvalho, C;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 47th Congress of the European-Societies-of-Toxicology in TOXICOLOGY LETTERS, VOLUME: 205
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef


6
TÃTULO: Biosynthesis of Crystalline Silver and Gold Nanoparticles by Extremophilic Yeasts Full Text
AUTORES: Ana Mourato ; Mario Gadanho; Ana R Lino; Rogerio Tenreiro ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: BIOINORGANIC CHEMISTRY AND APPLICATIONS, VOLUME: 2011
AUTORES: Ana Mourato ; Mario Gadanho; Ana R Lino; Rogerio Tenreiro ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: BIOINORGANIC CHEMISTRY AND APPLICATIONS, VOLUME: 2011
7
TÃTULO: Preparation and physicochemical characterization of Ag nanoparticles biosynthesized by Lippia citriodora (Lemon Verbena) Full Text
AUTORES: Diana Cruz; Pedro L Fale ; Ana Mourato ; Pedro D Vaz ; Luisa L Serralheiro ; Ana Rosa L Lino;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: COLLOIDS AND SURFACES B-BIOINTERFACES, VOLUME: 81, NÚMERO: 1
AUTORES: Diana Cruz; Pedro L Fale ; Ana Mourato ; Pedro D Vaz ; Luisa L Serralheiro ; Ana Rosa L Lino;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: COLLOIDS AND SURFACES B-BIOINTERFACES, VOLUME: 81, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: The inhibitory effect of Plectranthus barbatus and Plectranthus ecklonii leaves on the viability, glucosyltransferase activity and biofilm formation of Streptococcus sobrinus and Streptococcus mutans Full Text
AUTORES: Neusa L Figueiredo; Sara Raquel M M de Aguiar; Pedro Luis Fale ; Lia Ascensao; Maria Luisa M Serralheiro ; Ana Rosa L Lino;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 119, NÚMERO: 2
AUTORES: Neusa L Figueiredo; Sara Raquel M M de Aguiar; Pedro Luis Fale ; Lia Ascensao; Maria Luisa M Serralheiro ; Ana Rosa L Lino;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 119, NÚMERO: 2
9
TÃTULO: Antioxidant, antiacetylcholinesterase and antimicrobial activities of Cymbopogon schoenanthus L. Spreng (lemon grass) from Tunisia Full Text
AUTORES: Ayda Khadri; Mohamed Neffati; Samira Smiti; Pedro Fale ; Rosa R L Lino; Luisa L M Serralheiro ; Eduarda E M Araujo ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 2
AUTORES: Ayda Khadri; Mohamed Neffati; Samira Smiti; Pedro Fale ; Rosa R L Lino; Luisa L M Serralheiro ; Eduarda E M Araujo ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 2
10
TÃTULO: Chemical characterisation of Nephrops norvegicus from Portuguese coast Full Text
AUTORES: Helena M Lourenco; Patricia Anacleto; Claudia Afonso; Maria F Martins; Maria L Carvalho ; Ana R Lino; Maria L Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 89, NÚMERO: 15
AUTORES: Helena M Lourenco; Patricia Anacleto; Claudia Afonso; Maria F Martins; Maria L Carvalho ; Ana R Lino; Maria L Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 89, NÚMERO: 15
INDEXADO EM:
Scopus
WOS

