María José Pérez Alvarez
AuthID: R-004-TKF
1
TÃTULO: Genetic Analysis as a Tool to Improve the Monitoring of Stranded Cetaceans in Chile
AUTORES: Kraft, Sebastian; Rodriguez, Francisca; Olavarria, Carlos; Poulin, Elie; Perez Alvarez, Maria Jose;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOLOGY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
AUTORES: Kraft, Sebastian; Rodriguez, Francisca; Olavarria, Carlos; Poulin, Elie; Perez Alvarez, Maria Jose;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOLOGY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Assessment of polyphenolic profile and antibacterial activity of pomegranate peel (Punica granatum) flour obtained from co-product of juice extraction
AUTORES: Beatriz Gullon; Manuela E Pintado; Jose A Perez Alvarez; Manuel Viuda Martos;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 59
AUTORES: Beatriz Gullon; Manuela E Pintado; Jose A Perez Alvarez; Manuel Viuda Martos;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 59
3
TÃTULO: In vitro gastrointestinal digestion of pomegranate peel (Punica granatum) flour obtained from co-products: Changes in the antioxidant potential and bioactive compounds stability Full Text
AUTORES: Beatriz Gullon; Manuela E Pintado; Juana Fernandez Lopez; Jose A Perez Alvarez; Manuel Viuda Martos;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 19
AUTORES: Beatriz Gullon; Manuela E Pintado; Juana Fernandez Lopez; Jose A Perez Alvarez; Manuel Viuda Martos;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 19
4
TÃTULO: Bioaccessibility, changes in the antioxidant potential and colonic fermentation of date pits and apple bagasse flours obtained from co-products during simulated in vitro gastrointestinal digestion Full Text
AUTORES: Beatriz Gullon; Manuela E Pintado; Xavier Barber; Juana Fernandez Lopez; Jose A Perez Alvarez; Manuel Viuda Martos;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 78
AUTORES: Beatriz Gullon; Manuela E Pintado; Xavier Barber; Juana Fernandez Lopez; Jose A Perez Alvarez; Manuel Viuda Martos;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 78
5
TÃTULO: Protective effects of phenolic constituents from Cytisus multiflorus, Lamium album L. and Thymus citriodorus on liver cells Full Text
AUTORES: Olivia R Pereira ; Rocio I R Macias; Maria J Perez; Jose J G Marin; Susana M Cardoso ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 5, NÚMERO: 3
AUTORES: Olivia R Pereira ; Rocio I R Macias; Maria J Perez; Jose J G Marin; Susana M Cardoso ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 5, NÚMERO: 3