1
TÍTULO: Variation in levels of non-starch polysaccharides and endogenous endo-1,4--xylanases affects the nutritive value of wheat for poultry  Full Text
AUTORES: Cardoso, V; Fernandes, EA; Santos, HMM; Macas, B; Lordelo, MM; da Gama, LT; Ferreira, LMA; Fontes, CMGA; Ribeiro, T;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: BRITISH POULTRY SCIENCE, VOLUME: 59, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 18
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Xylo-oligosaccharides display a prebiotic activity when used to supplement wheat or corn-based diets for broilers
AUTORES: Ribeiro, T; Cardoso, V; Ferreira, LMA; Lordelo, MMS; Coelho, E; Moreira, ASP; Domingues, MRM; Coimbra, MA; Bedford, MR; Fontes, CMGA;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 97, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 73
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: The family 6 Carbohydrate Binding Module (CtCBM6) of glucuronoxylanase (CtXynGH30) of Clostridium thermocellum binds decorated and undecorated xylans through cleft A  Full Text
AUTORES: Anil Kumar Verma; Pedro Bule; Teresa Ribeiro; Joana L A Bras; Joyeeta Mukherjee; Munishwar N Gupta; Carlos M G A Fontes; Arun Goyal;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ARCHIVES OF BIOCHEMISTRY AND BIOPHYSICS, VOLUME: 575
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: The effects of restricting enzyme supplementation in rye-based diets for broilers  Full Text
AUTORES: Santos, CI; Ribeiro, T; Ponte, PIP; Fernandes, VO; Falcao, L ; Freire, JP ; Prates, JAM ; Ferreira, LMA ; Fontes, CMGA ; Lordelo, MM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 186, NÚMERO: 3-4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: The effects of restricting enzyme supplementation in wheat-based diets to broilers  Full Text
AUTORES: Figueiredo, AA; Correia, BA; Ribeiro, T; Ponte, PIP; Falcao, L ; Freire, JP ; Prates, JAM ; Ferreira, LMA ; Fontes, CMGA ; Lordelo, MM ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 172, NÚMERO: 3-4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID