Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Elisabete Verde Martins Coelho
AuthID:
R-000-4HT
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (10)
Year Start - End:
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 10
1
TÃTULO:
Microwave superheated water and dilute alkali extraction of brewers' spent grain arabinoxylans and arabinoxylo-oligosaccharides
Full Text
AUTORES:
Elisabete Coelho
;
Angelica A M Rocha
;
Jorge A Saraiva
;
Manuel A Coimbra
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
CARBOHYDRATE POLYMERS,
VOLUME:
99
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
31
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Foamability and Foam Stability of Molecular Reconstituted Model Sparkling Wines
Full Text
AUTORES:
Elisabete Coelho
;
Silvia M Rocha
;
Manuel A Coimbra
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
59,
NÚMERO:
16
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
19
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Synergistic Effect of High and Low Molecular Weight Molecules in the Foamability and Foam Stability of Sparkling Wines
Full Text
AUTORES:
Elisabete Coelho
;
Ana Reis
;
Rosario M Domingues
;
Silvia M Rocha
;
Manuel A Coimbra
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
59,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
38
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Relationships between the varietal volatile composition of the musts and white wine aroma quality. A four year feasibility study
Full Text
AUTORES:
Silvia M Rocha
;
Paula Coutinho
;
Elisabete Coelho
;
Antnio S Barros
;
Ivonne Delgadillo
;
Manuel A Coimbra
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
43,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
22
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Quantification approach for assessment of sparkling wine volatiles from different soils, ripening stages, and varieties by stir bar sorptive extraction with liquid desorption
Full Text
AUTORES:
Elisabete Coelho
;
Manuel A Coimbra
;
Nogueira, JMF
;
Silvia M Rocha
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
ANALYTICA CHIMICA ACTA,
VOLUME:
635,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
53
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Optimisation of stir bar sorptive extraction and liquid desorption combined with large volume injection-gas chromatography-quadrupole mass spectrometry for the determination of volatile compounds in wines
Full Text
AUTORES:
Elisabete Coelho
;
Rosa Perestrelo
;
Nuno R Neng
;
Jose S Camara
;
Manuel A Coimbra
;
Nogueira, JMF
;
Silvia M Rocha
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
ANALYTICA CHIMICA ACTA,
VOLUME:
624,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
44
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Comprehensive two-dimensional gas chromatography with time-of-flight mass spectrometry of monoterpenoids as a powerful tool for grape origin traceability
Full Text
AUTORES:
Silvia M Rocha
;
Elisabete Coelho
;
Jitka Zrostlikova
;
Ivonne Delgadillo
;
Manuel A Coimbra
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A,
VOLUME:
1161,
NÚMERO:
1-2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
83
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Screening of variety- and pre-fermentation-related volatile compounds during ripening of white grapes to define their evolution profile
Full Text
AUTORES:
Elisabete Coelho
;
Silvia M Rocha
;
Antonio S Barros
;
Ivonne Delgadillo
;
Manuel A Coimbra
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
ANALYTICA CHIMICA ACTA,
VOLUME:
597,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
60
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Headspace-SPME applied to varietal volatile components evolution during Vitis vinifera L. cv. 'Baga' ripening
Full Text
AUTORES:
Coelho, E
;
Rocha, SM
;
Delgadillo, I
;
Coimbra, MA
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
4th Symposium on In Vino Analytica Scientia
in
ANALYTICA CHIMICA ACTA,
VOLUME:
563,
NÚMERO:
1-2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
70
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Quantification of polymeric mannose in wine extracts by FT-IR spectroscopy and OSC-PLS1 regression
Full Text
AUTORES:
Coimbra, MA
;
Barros, AS
;
Coelho, E
;
Goncalves, F
;
Rocha, SM
;
Delgadillo, I
;
PUBLICAÇÃO:
2005
,
FONTE:
CARBOHYDRATE POLYMERS,
VOLUME:
61,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
35
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service