2
TÍTULO: Foamability and Foam Stability of Molecular Reconstituted Model Sparkling Wines  Full Text
AUTORES: Elisabete Coelho ; Silvia M Rocha ; Manuel A Coimbra ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 19
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Synergistic Effect of High and Low Molecular Weight Molecules in the Foamability and Foam Stability of Sparkling Wines  Full Text
AUTORES: Elisabete Coelho ; Ana Reis ; Rosario M Domingues ; Silvia M Rocha ; Manuel A Coimbra ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 38
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Headspace-SPME applied to varietal volatile components evolution during Vitis vinifera L. cv. 'Baga' ripening  Full Text
AUTORES: Coelho, E ; Rocha, SM ; Delgadillo, I ; Coimbra, MA ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: 4th Symposium on In Vino Analytica Scientia in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 563, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 70
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Quantification of polymeric mannose in wine extracts by FT-IR spectroscopy and OSC-PLS1 regression  Full Text
AUTORES: Coimbra, MA ; Barros, AS ; Coelho, E ; Goncalves, F; Rocha, SM ; Delgadillo, I ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 61, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 35
NO MEU: ORCID