Maria Nubélia Silvestre Bravo
AuthID: R-000-KGE
1
TÃTULO: Analysis of trans-resveratrol: Comparison of methods and contents in Muscatel fortified wines from Setubal region in Portugal Full Text
AUTORES: Bravo, MN; Feliciano, R; Silva, S; Coelho, AV ; Vilas V Boas ; Bronze, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 21, NÚMERO: 8
AUTORES: Bravo, MN; Feliciano, R; Silva, S; Coelho, AV ; Vilas V Boas ; Bronze, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 21, NÚMERO: 8
2
TÃTULO: Analysis of phenolic compounds in Muscatel wines produced in Portugal Full Text
AUTORES: Bravo, MN; Silva, S; Coelho, AV ; Boas, LV; Bronze, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: 4th Symposium on In Vino Analytica Scientia in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 563, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Bravo, MN; Silva, S; Coelho, AV ; Boas, LV; Bronze, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: 4th Symposium on In Vino Analytica Scientia in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 563, NÚMERO: 1-2