1
TÍTULO: Characterization of nüzhenide and related secoiridoids in Olea europea L. seeds using MALDI-TOF mass spectrometry
AUTORES: Silva, S; Boross, P; Soares, R; Coelho, AV ; Vilas Boas, L ; Bronze, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Acta Horticulturae, VOLUME: 939
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Volatile Compounds in Samples of Cork and also Produced by Selected Fungi  Full Text
AUTORES: Barreto, MC ; Vilas V Boas ; Carneiro, LC; San Romao, MVS;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Analysis of trans-resveratrol: Comparison of methods and contents in Muscatel fortified wines from Setubal region in Portugal  Full Text
AUTORES: Bravo, MN; Feliciano, R; Silva, S; Coelho, AV ; Vilas V Boas ; Bronze, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 21, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Use of Lactobacillus plantarum in treatments of olive mill wastewater
AUTORES: Bronze, MR ; Vilas Boas, L ; Catulo, L; Peres, C;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: 5th International Symposium on Olive Growing in PROCEEDINGS OF THE FIFTH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON OLIVE GROWING, VOLS 1 AND 2, VOLUME: 791 PART 2, NÚMERO: 791
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Biotechnology of olive fermentation of 'Galega' Portuguese variety  Full Text
AUTORES: Oliveira, M; Brito, D; Catulo, L; Leitao, F; Gomes, L; Silva, S; Vilas Boas, L ; Peito, A; Fernandes, I; Gordo, F; Peres, C;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 55, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: N-salicylideneamino acidato complexes of oxovanadium(IV). The cysteine and penicillamine complexes  Full Text
AUTORES: Pessoa, JC ; Calhorda, MJ ; Cavaco, I; Costa, PJ ; Correia, I ; Costa, D; Vilas Boas, LF ; Felix, V ; Gillard, RD; Henriques, RT ; Wiggins, R;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: DALTON TRANSACTIONS, NÚMERO: 18
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 20
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Analytical methods for brines and fruits of Olea europaea galega cv
AUTORES: Silva, S; Gomes, ML; Vilas Boas, L ; Catulo, L; Peres, C;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: 4th International Symposium on Olive Growing in PROCEEDINGS OF THE FOURTH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON OLIVE GROWING, VOLS 1 AND 2, VOLUME: 586, NÚMERO: 586
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Involvement of free and conjugated polyamines and free amino acids in the adventitious rooting of micropropagated cork oak and grapevine shoots  Full Text
AUTORES: Neves, C; Santos, H ; Vilas Boas, L ; Amancio, S ;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY, VOLUME: 40, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Comparison of two SPME fibers for differentiation of coffee by analysis of volatile compounds  Full Text
AUTORES: Freitas, AMC ; Parreira, C; Vilas Boas, L ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: CHROMATOGRAPHIA, VOLUME: 54, NÚMERO: 9-10
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
Página 1 de 3. Total de resultados: 23.