Wojciech Rzeski
AuthID: R-006-BA4
1
TÃTULO: Boletus edulis ribonucleic acid - a potent apoptosis inducer in human colon adenocarcinoma cells
AUTORES: Marta Kinga Lemieszek; Miguel Ribeiro; Helena Guichard Alves; Guilhermina Marques; Fernando Milheiro Nunes ; Wojciech Rzeski;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 7, NÚMERO: 7
AUTORES: Marta Kinga Lemieszek; Miguel Ribeiro; Helena Guichard Alves; Guilhermina Marques; Fernando Milheiro Nunes ; Wojciech Rzeski;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 7, NÚMERO: 7
2
TÃTULO: Boletus edulis biologically active biopolymers induce cell cycle arrest in human colon adenocarcinoma cells
AUTORES: Marta Kinga Lemieszek; Claudia Cardoso; Fernando Herminio F M Ferreira Milheiro Nunes ; Ana Isabel Ramos N A Novo Amorim de Barros ; Guilhermina Marques ; Piotr Pozarowski; Wojciech Rzeski;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 4, NÚMERO: 4
AUTORES: Marta Kinga Lemieszek; Claudia Cardoso; Fernando Herminio F M Ferreira Milheiro Nunes ; Ana Isabel Ramos N A Novo Amorim de Barros ; Guilhermina Marques ; Piotr Pozarowski; Wojciech Rzeski;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 4, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Melanoidins isolated from heated potato fiber (Potex) affect human colon cancer cells growth via modulation of cell cycle and proliferation regulatory proteins Full Text
AUTORES: Ewa Langner; Fernando M Nunes ; Piotr Pozarowski; Martyna Kandefer Szerszen; Stefan G Pierzynowski; Wojciech Rzeski;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 57
AUTORES: Ewa Langner; Fernando M Nunes ; Piotr Pozarowski; Martyna Kandefer Szerszen; Stefan G Pierzynowski; Wojciech Rzeski;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 57
4
TÃTULO: Antiproliferative Activity of Melanoidins Isolated from Heated Potato Fiber (Potex) in Glioma Cell Culture Model Full Text
AUTORES: Ewa Langner; Fernando M Nunes ; Piotr Pozarowski; Martyna Kandefer Szerszen; Stefan G Pierzynowski; Wojciech Rzeski;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 6
AUTORES: Ewa Langner; Fernando M Nunes ; Piotr Pozarowski; Martyna Kandefer Szerszen; Stefan G Pierzynowski; Wojciech Rzeski;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 6