Rui Mariano Sousa da Cruz
AuthID: R-000-MBS
1
TÃTULO: Valorization of Cork Stoppers, Coffee-Grounds and Walnut Shells in the Development and Characterization of Pectin-Based Composite Films: Physical, Barrier, Antioxidant, Genotoxic, and Biodegradation Properties
AUTORES: Cruz, Rui M. S.; Rainer, Bernhard; Wagner, Isabella; Krauter, Victoria; Janalikova, Magda; Vicente, Antonio A.; Vieira, Jorge M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: POLYMERS, VOLUME: 16, NÚMERO: 8
AUTORES: Cruz, Rui M. S.; Rainer, Bernhard; Wagner, Isabella; Krauter, Victoria; Janalikova, Magda; Vicente, Antonio A.; Vieira, Jorge M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: POLYMERS, VOLUME: 16, NÚMERO: 8
2
TÃTULO: Emerging food trends: plant-based food revolution
AUTORES: Rui S Cruz; Fatma Boukid;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Industry 4.0: Emerging Trends and Technologies in Sustainable Food Production and Consumption
AUTORES: Rui S Cruz; Fatma Boukid;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Industry 4.0: Emerging Trends and Technologies in Sustainable Food Production and Consumption
INDEXADO EM: Scopus
3
TÃTULO: Frontiers on Sustainable Food Packaging
AUTORES: Cruz, Rui M. S.; Varzakas, Theodoros;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
AUTORES: Cruz, Rui M. S.; Varzakas, Theodoros;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Innovations in Food Packaging for a Sustainable and Circular Economy
AUTORES: Rui S Cruz; Irene Albertos; Janira Romero; Sofia Agriopoulou; Theodoros Varzakas;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Advances in Food and Nutrition Research
AUTORES: Rui S Cruz; Irene Albertos; Janira Romero; Sofia Agriopoulou; Theodoros Varzakas;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Advances in Food and Nutrition Research
INDEXADO EM: Scopus
5
TÃTULO: CIBIA XII-Iberoamerican Congress of Food Engineering, 2019 Full Text
AUTORES: Cruz, RMS; Silva, CLM; VIEIRA, MC;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING
AUTORES: Cruz, RMS; Silva, CLM; VIEIRA, MC;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING
6
TÃTULO: Editorial: Sustainable Solutions in Food Technology
AUTORES: Cruz, RMS; Moatsou, G; Jung, JY;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 9
AUTORES: Cruz, RMS; Moatsou, G; Jung, JY;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 9
7
TÃTULO: Valorization of Berries' Agro-Industrial Waste in the Development of Biodegradable Pectin-Based Films for Fresh Salmon (Salmo salar) Shelf-Life Monitoring Full Text
AUTORES: Romero, Janira; Cruz, Rui M. S.; Diez Mendez, Alexandra; Albertos, Irene;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 23, NÚMERO: 16
AUTORES: Romero, Janira; Cruz, Rui M. S.; Diez Mendez, Alexandra; Albertos, Irene;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 23, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: Bioplastics for Food Packaging: Environmental Impact, Trends and Regulatory Aspects
AUTORES: Cruz, Rui M. S.; Krauter, Victoria; Krauter, Simon; Agriopoulou, Sofia; Weinrich, Ramona; Herbes, Carsten; Scholten, Philip B., V; Uysal Unalan, Ilke; Sogut, Ece; Kopacic, Samir; Lahti, Johanna; Rutkaite, Ramune; Varzakas, Theodoros;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 19
AUTORES: Cruz, Rui M. S.; Krauter, Victoria; Krauter, Simon; Agriopoulou, Sofia; Weinrich, Ramona; Herbes, Carsten; Scholten, Philip B., V; Uysal Unalan, Ilke; Sogut, Ece; Kopacic, Samir; Lahti, Johanna; Rutkaite, Ramune; Varzakas, Theodoros;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: WOS
9
TÃTULO: Nutritional and Functional Evaluation of Inula crithmoides and Mesembryanthemum nodiflorum Grown in Different Salinities for Human Consumption
AUTORES: Lima, AR; Gama, F; Castaneda Loaiza, V; Costa, C; Schuler, LM; Santos, T; Salazar, M; Nunes, C; Cruz, RMS; Varela, J; Barreira, L;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 15
AUTORES: Lima, AR; Gama, F; Castaneda Loaiza, V; Costa, C; Schuler, LM; Santos, T; Salazar, M; Nunes, C; Cruz, RMS; Varela, J; Barreira, L;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 15
10
TÃTULO: Development and Characterization of Pectin Films with Salicornia ramosissima: Biodegradation in Soil and Seawater Full Text
AUTORES: Pereira, DGM ; Vieira, JM; Vicente, AA ; Cruz, RMS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: POLYMERS, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
AUTORES: Pereira, DGM ; Vieira, JM; Vicente, AA ; Cruz, RMS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: POLYMERS, VOLUME: 13, NÚMERO: 16