D. N. Rutledge
AuthID: R-006-DKK
1
TÃTULO: Deep learning for near-infrared spectral data modelling: Hypes and benefits Full Text
AUTORES: Mishra, Puneet; Passos, D. ; Marini, Federico; Xu, Junli; Amigo, Jose M.; Gowen, Aoife A.; Jansen, Jeroen J.; Biancolillo, Alessandra; Roger, Jean Michel; Rutledge, Douglas N.; Nordon, Alison;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 157
AUTORES: Mishra, Puneet; Passos, D. ; Marini, Federico; Xu, Junli; Amigo, Jose M.; Gowen, Aoife A.; Jansen, Jeroen J.; Biancolillo, Alessandra; Roger, Jean Michel; Rutledge, Douglas N.; Nordon, Alison;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 157
2
TÃTULO: Preliminary studies on the mid-infrared analysis of edible oils by direct heating on an ATR diamond crystal Full Text
AUTORES: Climaco C Pinto; Locquet, N; Eveleigh, L; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 120, NÚMERO: 4
AUTORES: Climaco C Pinto; Locquet, N; Eveleigh, L; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 120, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Sensory, Chemical, and Electronic Tongue Assessment of Micro-oxygenated Wines and Oak Chip Maceration: Assessing the Commonality of Analytical Techniques Full Text
AUTORES: Leigh M Schmidtke; Alisa Rudnitskaya ; Anthony J Saliba; John W Blackman; Geoffrey R Scollary; Andrew C Clark; Douglas N Rutledge; Ivonne Delgadillo ; Andrey Legin;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 8
AUTORES: Leigh M Schmidtke; Alisa Rudnitskaya ; Anthony J Saliba; John W Blackman; Geoffrey R Scollary; Andrew C Clark; Douglas N Rutledge; Ivonne Delgadillo ; Andrey Legin;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 8
4
TÃTULO: Improving the detection of significant factors using ANOVA-PCA by selective reduction of residual variability Full Text
AUTORES: Climaco Pinto, R; Barros, AS ; Locquet, N; Schmidtke, L; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 653, NÚMERO: 2
AUTORES: Climaco Pinto, R; Barros, AS ; Locquet, N; Schmidtke, L; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 653, NÚMERO: 2
5
TÃTULO: Using ANOVA-PCA for discriminant analysis: Application to the study of mid-infrared spectra of carraghenan gels as a function of concentration and temperature Full Text
AUTORES: Rui Climaco Pinto; Veronique Bosc; Nocairi, H; Antonio S Barros ; Douglas N Rutledge;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 629, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Rui Climaco Pinto; Veronique Bosc; Nocairi, H; Antonio S Barros ; Douglas N Rutledge;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 629, NÚMERO: 1-2
6
TÃTULO: Principal component transform - Outer product analysis in the PCA context Full Text
AUTORES: Barros, AS ; Pinto, R; Jouan Rimbaud R Bouveresse; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS, VOLUME: 93, NÚMERO: 1
AUTORES: Barros, AS ; Pinto, R; Jouan Rimbaud R Bouveresse; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS, VOLUME: 93, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: Segmented principal component transform-partial least squares regression Full Text
AUTORES: Antnio S Barros ; Rui Pinto; Ivonne Delgadillo ; Douglas N Rutledge;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS, VOLUME: 89, NÚMERO: 2
AUTORES: Antnio S Barros ; Rui Pinto; Ivonne Delgadillo ; Douglas N Rutledge;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS, VOLUME: 89, NÚMERO: 2
8
TÃTULO: Outer-product analysis (OPA) using PICA to study the influence of temperature on NIR spectra of water Full Text
AUTORES: Jaillais, B; Pinto, R; Barros, AS ; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: VIBRATIONAL SPECTROSCOPY, VOLUME: 39, NÚMERO: 1
AUTORES: Jaillais, B; Pinto, R; Barros, AS ; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: VIBRATIONAL SPECTROSCOPY, VOLUME: 39, NÚMERO: 1
9
TÃTULO: Segmented principal component transform-principal component analysis Full Text
AUTORES: Barros, AS ; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS, VOLUME: 78, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Barros, AS ; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS, VOLUME: 78, NÚMERO: 1-2
10
TÃTULO: Study of the behaviour of amino acids in aqueous solution by time-domain NMR and high-resolution NMR Full Text
AUTORES: Khallouk, M; Rutledge, DN; Silva, AMS ; Delgadillo, I ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: MAGNETIC RESONANCE IN CHEMISTRY, VOLUME: 43, NÚMERO: 4
AUTORES: Khallouk, M; Rutledge, DN; Silva, AMS ; Delgadillo, I ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: MAGNETIC RESONANCE IN CHEMISTRY, VOLUME: 43, NÚMERO: 4