1
TÍTULO: Deep learning for near-infrared spectral data modelling: Hypes and benefits  Full Text
AUTORES: Mishra, Puneet; Passos, D. ; Marini, Federico; Xu, Junli; Amigo, Jose M.; Gowen, Aoife A.; Jansen, Jeroen J.; Biancolillo, Alessandra; Roger, Jean Michel; Rutledge, Douglas N.; Nordon, Alison;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 157
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
2
TÍTULO: Preliminary studies on the mid-infrared analysis of edible oils by direct heating on an ATR diamond crystal  Full Text
AUTORES: Climaco C Pinto; Locquet, N; Eveleigh, L; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 120, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Sensory, Chemical, and Electronic Tongue Assessment of Micro-oxygenated Wines and Oak Chip Maceration: Assessing the Commonality of Analytical Techniques  Full Text
AUTORES: Leigh M Schmidtke; Alisa Rudnitskaya ; Anthony J Saliba; John W Blackman; Geoffrey R Scollary; Andrew C Clark; Douglas N Rutledge; Ivonne Delgadillo ; Andrey Legin;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 20
4
TÍTULO: Improving the detection of significant factors using ANOVA-PCA by selective reduction of residual variability  Full Text
AUTORES: Climaco Pinto, R; Barros, AS ; Locquet, N; Schmidtke, L; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 653, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 24
5
TÍTULO: Using ANOVA-PCA for discriminant analysis: Application to the study of mid-infrared spectra of carraghenan gels as a function of concentration and temperature  Full Text
AUTORES: Rui Climaco Pinto; Veronique Bosc; Nocairi, H; Antonio S Barros ; Douglas N Rutledge;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 629, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 20
6
TÍTULO: Principal component transform - Outer product analysis in the PCA context  Full Text
AUTORES: Barros, AS ; Pinto, R; Jouan Rimbaud R Bouveresse; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS, VOLUME: 93, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 19
7
TÍTULO: Segmented principal component transform-partial least squares regression  Full Text
AUTORES: Antnio S Barros ; Rui Pinto; Ivonne Delgadillo ; Douglas N Rutledge;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS, VOLUME: 89, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
8
TÍTULO: Outer-product analysis (OPA) using PICA to study the influence of temperature on NIR spectra of water  Full Text
AUTORES: Jaillais, B; Pinto, R; Barros, AS ; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: VIBRATIONAL SPECTROSCOPY, VOLUME: 39, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 35
9
TÍTULO: Segmented principal component transform-principal component analysis  Full Text
AUTORES: Barros, AS ; Rutledge, DN;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS, VOLUME: 78, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 16
10
TÍTULO: Study of the behaviour of amino acids in aqueous solution by time-domain NMR and high-resolution NMR  Full Text
AUTORES: Khallouk, M; Rutledge, DN; Silva, AMS ; Delgadillo, I ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: MAGNETIC RESONANCE IN CHEMISTRY, VOLUME: 43, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
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