Frank Rogerson
AuthID: R-006-EG0
1
TÃTULO: Canopy management through crop forcing impacts grapevine cv. 'Touriga Nacional' performance, ripening and berry metabolomics profile
AUTORES: Cabral, Ines L.; Teixeira, Antonio; Ferrier, Manon; Lanoue, Arnaud; Valente, Joana; Rogerson, Frank S.; Alves, Fernando; Carvalho, Susana M. P. ; Geros, Hernani; Queiroz, Jorge ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: OENO ONE, VOLUME: 57, NÚMERO: 1
AUTORES: Cabral, Ines L.; Teixeira, Antonio; Ferrier, Manon; Lanoue, Arnaud; Valente, Joana; Rogerson, Frank S.; Alves, Fernando; Carvalho, Susana M. P. ; Geros, Hernani; Queiroz, Jorge ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: OENO ONE, VOLUME: 57, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Impact of Deficit Irrigation on Grapevine cv. 'Touriga Nacional' during Three Seasons in Douro Region: An Agronomical and Metabolomics Approach
AUTORES: Cabral, Ines L.; Teixeira, Antonio; Lanoue, Arnaud; Unlubayir, Marianne; Munsch, Thibaut; Valente, Joana; Alves, Fernando; da Costa, Pedro Leal; Rogerson, Frank S.; Carvalho, Susana M. P. ; Geros, Hernani; Queiroz, Jorge ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
AUTORES: Cabral, Ines L.; Teixeira, Antonio; Lanoue, Arnaud; Unlubayir, Marianne; Munsch, Thibaut; Valente, Joana; Alves, Fernando; da Costa, Pedro Leal; Rogerson, Frank S.; Carvalho, Susana M. P. ; Geros, Hernani; Queiroz, Jorge ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
3
TÃTULO: Development and optimization of a HS-SPME-GC-MS methodology to quantify volatile carbonyl compounds in Port wines Full Text
AUTORES: Nathalie Moreira; Ana Margarida Araujo; Frank Rogerson; Isabel Vasconcelos; Victor De Freitas ; Paula Guedes de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 270
AUTORES: Nathalie Moreira; Ana Margarida Araujo; Frank Rogerson; Isabel Vasconcelos; Victor De Freitas ; Paula Guedes de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 270
4
TÃTULO: Differentiation of red Port wines categories according to their volatile carbonyl compounds
AUTORES: Nathalie Moreira; Isabel Vasconcelos; Frank Rogerson; Paula Guedes de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 250
AUTORES: Nathalie Moreira; Isabel Vasconcelos; Frank Rogerson; Paula Guedes de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 250
INDEXADO EM: WOS
5
TÃTULO: A method for the estimation of alcohol in fortified wines using hydrometer Baume and refractometer brix
AUTORES: Frank Rogerson; Charles Symington;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 57, NÚMERO: 4
AUTORES: Frank Rogerson; Charles Symington;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 57, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS