Ligia Bicudo de Almeida Muradian
AuthID: R-006-MWA
1
TÃTULO: Efficiency of the FT-IR ATR spectrometry for the prediction of the physicochemical characteristics of Melipona subnitida honey and study of the temperature's effect on those properties Full Text
AUTORES: Ligia Bicudo de Almeida Muradian; Klaus Martin Stramm; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 1
AUTORES: Ligia Bicudo de Almeida Muradian; Klaus Martin Stramm; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Presence and stability of B complex vitamins in bee pollen using different storage conditions Full Text
AUTORES: Vanilda Aparecida S Soares de Arruda; Aline Aparecida S Santos Pereira; Leticia M Estevinho ; Ligia Bicudo de Almeida Muradian;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 51, NÚMERO: 1
AUTORES: Vanilda Aparecida S Soares de Arruda; Aline Aparecida S Santos Pereira; Leticia M Estevinho ; Ligia Bicudo de Almeida Muradian;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 51, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Comparative study of the physicochemical and palynological characteristics of honey from Melipona subnitida and Apis mellifera Full Text
AUTORES: Ligia B de Almeida Muradian; Klaus M Stramm; Andreia Horita; Ortrud M Barth; Alex da Silva de Freitas; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 48, NÚMERO: 8
AUTORES: Ligia B de Almeida Muradian; Klaus M Stramm; Andreia Horita; Ortrud M Barth; Alex da Silva de Freitas; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 48, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS