Pedro Miguel da Silva Albuquerque
AuthID: R-000-NA2
1
TÃTULO: Social Tipping Dynamics for Disruptive Innovation Policies Towards a Stable Climate Scenario
AUTORES: Sara Moreno Pires; Pedro Silva;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Palgrave Studies in Sub-National Governance, VOLUME: Part F1145
AUTORES: Sara Moreno Pires; Pedro Silva;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Palgrave Studies in Sub-National Governance, VOLUME: Part F1145
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: Sugars and artificial sweeteners in soft drinks: A decade of evolution in Portugal Full Text
AUTORES: Silva, PD; Cruz, R ; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 120
AUTORES: Silva, PD; Cruz, R ; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 120
3
TÃTULO: Comprehensive diversity assessment of walnut-associated xanthomonads reveal the occurrence of distinct Xanthomonas arboricola lineages and of a new species (Xanthomonas euroxanthea) within the same tree Full Text
AUTORES: Fernandes, C; Albuquerque, P; Mariz Ponte, N; Cruz, L; Tavares, F ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PLANT PATHOLOGY, VOLUME: 70, NÚMERO: 4
AUTORES: Fernandes, C; Albuquerque, P; Mariz Ponte, N; Cruz, L; Tavares, F ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PLANT PATHOLOGY, VOLUME: 70, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Complete Genome Sequence of Two Deep-Sea Streptomyces Isolates from Madeira Archipelago and Evaluation of Their Biosynthetic Potential Full Text
AUTORES: Albuquerque, P; Ribeiro, I; Correia, S; Mucha, AP; Tamagnini, P ; Braga Henriques, A; Carvalho, MD ; Mendes, MV ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 19, NÚMERO: 11
AUTORES: Albuquerque, P; Ribeiro, I; Correia, S; Mucha, AP; Tamagnini, P ; Braga Henriques, A; Carvalho, MD ; Mendes, MV ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 19, NÚMERO: 11
5
TÃTULO: High-quality draft genome sequences of marine fish gut Bacillus sp. strains ABP1 and ABP2 with nonstarch polysaccharide hydrolytic potential
AUTORES: Serra, CR ; Matas, IM; Albuquerque, P; Antonio Muñoz Mérida ; Teles, AO ; Enes, P; Tavares, F ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Microbiology Resource Announcements, VOLUME: 9, NÚMERO: 15
AUTORES: Serra, CR ; Matas, IM; Albuquerque, P; Antonio Muñoz Mérida ; Teles, AO ; Enes, P; Tavares, F ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Microbiology Resource Announcements, VOLUME: 9, NÚMERO: 15
6
TÃTULO: Genomic evidence for the Old divergence of Southern European wolf populations
AUTORES: Silva, P; Galaverni, M; Ortega Del Vecchyo, D; Fan, ZX; Caniglia, R; Fabbri, E; Randi, E; Wayne, R; Godinho, R ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: PROCEEDINGS OF THE ROYAL SOCIETY B-BIOLOGICAL SCIENCES, VOLUME: 287, NÚMERO: 1931
AUTORES: Silva, P; Galaverni, M; Ortega Del Vecchyo, D; Fan, ZX; Caniglia, R; Fabbri, E; Randi, E; Wayne, R; Godinho, R ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: PROCEEDINGS OF THE ROYAL SOCIETY B-BIOLOGICAL SCIENCES, VOLUME: 287, NÚMERO: 1931
7
TÃTULO: Clinical implications of phl p1/5 and ole e1 sensitization in patients with positive skin prick tests to grass and olive tree pollen Full Text
AUTORES: Silva, PM; Nunes, S;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: European-Academy-of-Allergology-and-Clinical-Immunology Digital Congress (EAACI) in ALLERGY, VOLUME: 75
AUTORES: Silva, PM; Nunes, S;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: European-Academy-of-Allergology-and-Clinical-Immunology Digital Congress (EAACI) in ALLERGY, VOLUME: 75
INDEXADO EM: WOS
8
TÃTULO: Assessment of Xanthomonas arboricola pv. juglandis Bacterial Load in Infected Walnut Fruits by Quantitative PCR
AUTORES: Leonor Martins; Camila Fernandes; Pedro Albuquerque; Fernando Tavares ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PLANT DISEASE, VOLUME: 103, NÚMERO: 10
AUTORES: Leonor Martins; Camila Fernandes; Pedro Albuquerque; Fernando Tavares ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PLANT DISEASE, VOLUME: 103, NÚMERO: 10
9
TÃTULO: Multiplex PCR identification and culture-independent quantification of Bacillus licheniformis by qPCR using specific DNA markers Full Text
AUTORES: Eduarda Almeida; Claudia R Serra ; Pedro Albuquerque; Ines Guerreiro; Aires Oliva Teles ; Paula Enes; Fernando Tavares ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 74
AUTORES: Eduarda Almeida; Claudia R Serra ; Pedro Albuquerque; Ines Guerreiro; Aires Oliva Teles ; Paula Enes; Fernando Tavares ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 74