Frank M. Rombouts
AuthID: R-006-NWZ
1
TÃTULO: Business model innovation: towards a conceptual framework
AUTORES: Irina Saur Amaral; Raquel Reis Soares; João F. Proença ; Frank M Rombouts;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: TOURISM & MANAGEMENT STUDIES, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
AUTORES: Irina Saur Amaral; Raquel Reis Soares; João F. Proença ; Frank M Rombouts;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: TOURISM & MANAGEMENT STUDIES, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
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TÃTULO: Preservation of blue-jack mackerel (Trachurus picturatus Bowdich) silage by chemical and fermentative acidification Full Text
AUTORES: Maria L N E Enes Dapkevicius ; Robert Nout, MJR; Frank M Rombouts; Jacques H Houben;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 31, NÚMERO: 4
AUTORES: Maria L N E Enes Dapkevicius ; Robert Nout, MJR; Frank M Rombouts; Jacques H Houben;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 31, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Flow cytometric assessment of membrane integrity of ethanol-stressed Oenococcus oeni cells
AUTORES: da Silveira, MG; San Romao, MV; Loureiro Dias, MC ; Rombouts, FM; Abee, T;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, VOLUME: 68, NÚMERO: 12
AUTORES: da Silveira, MG; San Romao, MV; Loureiro Dias, MC ; Rombouts, FM; Abee, T;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, VOLUME: 68, NÚMERO: 12
4
TÃTULO: A consumer-oriented classification system for home meal replacements Full Text
AUTORES: Costa, AIA ; Dekker, M; Beumer, RR; Rombouts, FM; Jongen, WMF;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
AUTORES: Costa, AIA ; Dekker, M; Beumer, RR; Rombouts, FM; Jongen, WMF;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
5
TÃTULO: Lipid and protein changes during the ensilage of blue whiting (Micromesistius poutassou Risso) by acid and biological methods Full Text
AUTORES: Maria Lurdes L E Dapkevicius ; Irineu Batista; Robert J R Nout; Frank M Rombouts; Jacques H Houben;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 63, NÚMERO: 1
AUTORES: Maria Lurdes L E Dapkevicius ; Irineu Batista; Robert J R Nout; Frank M Rombouts; Jacques H Houben;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 63, NÚMERO: 1